PS4 playseat kopen

Veel lezers van ons blog vragen zich af waarom zij een PS4 playseat F1 moet kopen. Het antwoord daarop is eigenlijk best simpel, je komt zo dichterbij de realiteit van jouw favoriete PS4 game te staan. Je hebt verschillende modellen, maar het principe is eigenlijk hetzelfde. Je wil thuis in de stoel van de coureur in de formule 1 kunnen zitten. De playseats zijn ontworpen op het echte gevoel te creeren en dat zorgt voor een intensere speelbeleving. Er zijn zelfs merken die ook echt daadwerkelijk onderdelen gebruiken uit de racesport. Hieronder zie je een video over alle voor- en nadelen.

De budget optie

Voor de mensen met een lager budget is er een optie om een inklapbare PS4 playseat F1 te kopen. In dit voorbeeld gebruiken wij de opvouwbare cokcpit van het merk Next Level Racing. Deze is geschikt voor mensen tussen de 1 meter 20 en 2 meter 10. Het frame heeft een draaggewicht van maximaal 130 kilo. Het grote voordeel van dit goedkopere frame is ook nog eens dat je het kunt vormen naar je eigen wensen.

Je kunt dus zelf je eigen houding bepalen, want je moet ook goed opletten dat je geen spierpijn krijgt tijdens of na het racen op de Playstation 4. Daarnaast is hij ontworpen van staal waardoor hij ook stevig is en wel wat kan hebben. Een andere reden waarom mensen kiezen voor dit model is toch ook wel dat je het kunt opbergen. Na gebruik heb je hem in enkele minuten ingeklapt en kun je hem in een kast opbergen. Soms is dat even nodig omdat er bezoek komt of dat je een feestje geeft. Echter zijn er ook veel mensen die in de zomer even niet gamen en dan wil je niet dat hij in de weg staat.

Het exclusieve model

De F1 PS4 playseat met de bekende redbull kenmerken is voorzien van alle gemakken. Oke hij is wat duurder, maar dat is hij ook zeker wel waard. Zo is hij namelijk ook geschikt voor de wat langere mensen tot maximaal 2 meter 20. Daarnaast is hij ook wat verder in te stelen. Je kunt namelijk zelf bepalen op welke hoogte je het stuur wil monteren. Maar ook hoe ver de pedalen van je af moeten staan. Daarnaast zorgt de red bull bekleding op de stoel dat je echt even in de voeten van Max verstappen staat. Onze persoonlijke mening is ook dat de zitting vele malen comfortabeler zit, maar dat hadden we ook wel verwacht gezien het prijsverschil.

 

Dit product is te koop bij :

bol.com (€359,99)
coolblue.nl (€379,00)

 

Dit product is te koop bij :

bcc.nl (€249,97)
coolblue.nl (€283,00)

 

Dit product is te koop bij :

bcc.nl (€249,97)
coolblue.nl (€283,00)

 

Dit product is te koop bij :

bol.com (€359,99)
coolblue.nl (€379,00)