PS4 game tip van de sint : The Dark Pictures: The Devil In Me

10 dagen geleden verscheen de PS4 game The Dark Pictures: The Devil In Me en dit is nu al de tip van de sint voor 5 December. Hij wordt nu al de beste Playstation 4 game genoemd die Supermassive Games Ltd ooit heeft gemaakt. Ze hebben het niet alleen voor elkaar gekregen om grafisch een sterke game neer te zetten. Maar ook hebben ze een duidelijk verhaal en deze game biedt veel content voor weinig geld.

Het is belangrijk dat je goed op let tijdens het spelen. Dit omdat je anders waardevolle items over het hoofd kunt zien. Bovendien mis je dan ook een gedeelte van het verhaal. Echter kun je het natuurlijk wel gewoon verder spelen zonder bijvoorbeeld het boek te openen, maar dat zou wel jammer zijn. Naast het boek hebben ze nog veel meer items die meer content aan de game geven. Echter moet je dit natuurlijk wel zelf ontdekken, want we gaan niet alles verklappen.

Een korte indruk

The Dark Pictures: The Devil In Me is echt een PS4 game voor de meer ervaren spelers. Dit omdat het spel wordt beinvloed door jouw acties en keuzes. Met een foute actie kun je het verhaal al verkeerd laten aflopen en dat zorgt ervoor dat je weer helemaal opnieuw moet beginnen. Het wordt ook niet voor niets een moeilijke game genoemd, maar wij houden wel van een uitdaging. Het begint allemaal in het moordenaars hotel. Hier moet je de omgeving goed verkennen, want er is veel te ontdekken.

De clues zijn niet altijd meteen zichtbaar dus je moet ook goed opletten wat er in de omgeving gebeurd. Daarnaast wordt je achtervolgd door een bloeddorstig monster die maar 1 doel heeft en dat is de wereld overnemen. Hiervoor zet hij verschillende creaties neer en deze kun je ontdekken in de verschillende moordenaars kamers. Als je het niet alleen aandurft kun je er ook voor kiezen om het avontuur te beleven met maximaal 5 andere spelers. Je kunt kiezen uit diverse personages die in leven kunnen blijven of juist sterven.