Playstation Plus games December 2022

De Playstatation Plus games voor December 2022 zijn weer bekend gemaakt voor mensen met een PS plus abonnement. Ook deze maand zijn er weer 3 gratis titels. Steeds meer mensen met een Playstation 5 sluiten dit betaalbare abonnement af omdat ze zo toegang kunnen krijgen tot honderden games.

Dit zijn de beschikbare abbonomenten

PS Plus Essential: Prijzen tussen de 8,99 en 4,99 per maand
Playstation Plus Extra: De prijs varieert tussen de 13,99 en 8,34 per maand
PS Plus premium: Prijzen tussen de 16,99 en 9,99 per maand
Via deze link kun je alle voor- en nadelen van de verschillende abonnementen bekijken…

Mass Effect Legendary Edition – Playstation 4 editie

De eerste titel in de lijst met Playstation Plus games December 2022 is Mass Effect Legendary Edition. Let wel op, want dit is echt een 18+ game gezien het vele geweld dat hierin voorkomt. Maar voor de volwassenen is dit zeker een aanrader. Het is een combinatie van epische gevechten met een filmisch verhaal. Daarnaast zijn er al meer als 40 DLC’s uitgebracht het afgelopen jaar en daardoor is het ook een van de meest uitgebreide games om te spelen. Ze zijn daarnaast nog lang niet klaar met de DLC’s. Het leukste spelelement is toch wel dat alles wat je doet invloed heeft op de missies die daarna komen.

Biomutant – Playstation Plus games December 2022

Vervolgens komen we uit bij Biomutant in de Playstation Plus games December 2022 lijst. In deze game draait het voornamelijk om de vechtsport en dan zien we vooral veel kung fu technieken terugkomen. Het doel is om het bloeden van de levensboom te stoppen. Dit lijkt een makkelijke taak, maar al snel merk je dat dat helemaal het geval niet is. Op een gegeven moment lijkt het zelfs alsof er geen einde aan komt. Maar dan als je het niet verwacht, kom je opeens een stuk dichterbij het einde.

Divine Knockout – Playstation 4 en 5 editie

Als laatste hebben we Divine Knockout nog in onze Playstation Plus games December 2022 lijst staan. Dit is echt zo’n spel wat wel eens leuk is ter afwisseling. Dat komt doordat het vechten is, maar dan in 2D wat juist weer een totaal andere beleving aan de game geeft. Het zijn echt epische gevechten, want je kunt je tegenstander letterlijk uit de arena knallen.