Tip van de sint – 5 leuke PS5 games

Een leuke tip van de Sint zijn deze 5 leuke PS5 games. Wij hebben een selectie gemaakt van Playstation 5 games met korting, maar ook hebben we gekeken naar titels voor jong en oud. We hebben dus een uitgebreide variatie en er zitten zelfs familiegames tussen die je met het hele gezin kunt spelen. Zo heb je tijdens de feestdagen en vakanties ook weer een zinvolle dagbesteding.

1. Real Farm – Playstation 5 games

De eerste tip van de sint qua PS5 games is toch wel Real Farm. In deze Playstation 5 game kun je alles gaan doen wat een boer ook doet. Je kunt ervoor kiezen om als knecht te beginnen en een bestaande boer te helpen. Echter kun je ook gewoon je eigen boerderij beginnen. Als laatste optie heb je ook nog dat je als gevestigde boer kunt beginnen. Die laatste optie raden we niet aan want je wil steeds verder groeien en niet al beginnen op een punt waar veel al gedaan is. Naast het westen van Europa kun je er ook voor kiezen om je boerderij te vestigen in Amerika.

Je kunt ervoor kiezen om gewassen te planten en te oogsten in de grond. Echter is het ook mogelijk om een veehouder te worden met bijvoorbeeld koeien en varkens. Hoe verder je in het spel komt hoe luxer de voertuigen worden. Als kleine boer heb je voldoende aan een kleine tractor. Echter als je eenmaal groot wordt dan wil je wel een groter model. Je moet natuurlijk alles op tijd kunnen oogsten. Het leuke aan vee is weer dat je ze een goed leven kunt geven door bepaalde aanpassingen aan de stal of het voer te doen.

2. Let’s Sing 2022 – PS5 games

Als tweede tip van de sint hebben we Let’s Sing met 1 microfoon tussen de PS5 games staan. Op 15 November verschijnt de 2023 versie van deze game en dat betekend dat hij nu al sterk afgeprijsd is. De meeste mensen spelen het spel met andere en het is ook een game die je met hele gezin kunt spelen. Er is namelijk een co-op modus waarbij je met maximaal 8 spelers een zangwedstrijd kunt houden. Let wel op dat als je met andere wil spelen dat je meer microfoons moet aanschaffen.

Er zijn inmiddels al 8 verschillende speelmogelijkheden van mix tapes tot aan classics. Daarnaast geeft de game ook eerlijke feedback waar je wat mee kunt. Mocht je de medaille niet verdienen dan verteld het spel wat je nog moet verbeteren. Ook zijn er 30 verschillende afspeellijsten met een variatie aan liedjes voor jong en oud. Dit zorgt ervoor dat je het ook niet zomaar uitgespeeld hebt. Er zijn ook DLC pakketten waarmee je deze game nog verder kunt uitbreiden.

3. Control Ultimate – Playstation 5 games

Control Ultimate is onze derde tip van de sint op het gebied van PS5 games. Dit spel bevat alles wat je mag verwachten van een actie en avontuur game voor de Playstation 5. Er is namelijk een buitenaardse dreiging en dat zien we steeds vaker bij Playstation 5 games. Jij kruipt in de rol van directeur van een team met speciale agenten. Dat maakt deze game zo speciaal, want binnen de organisatie gaat het niet helemaal lekker. Je zult hard moeten vechten om ervoor te zorgen dat iedereen zijn werk doet. Daarnaast speelt het zich af in New York waarbij je gebruik kunt maken van plattegronden die je kunt aanpassen.

Wat kenmerkend is voor deze game is dat directeur een vrouw is en daarmee wordt het taboe dat dit altijd mannen moeten zijn doorbroken. Het gaat hierbij om de ultimate editie en dat betekend dat je ook 2 extra uitbreidingen hebt. Bovendien zit hier ook een extra spannend verhaal met een episch baasgevecht. Wat ook leuk is dat is dat je direct alle updates die eerder dit jaar zijn uitgekomen ook bezit. Je bent dus helemaal klaar om het verhaal en alle extra’s te gaan spelen.

4. Worms Rumble – PS5 games

Dan zijn we alweer bij de vierde tip van de sint en dan krijgen we een van de onbekendere PS5 games namelijk Worms Rumble. Het is een spel voor kinderen vanaf 7 jaar, maar ook best leuk voor jongeren en volwassenen. Zoals de naam al doet vermoeden kruip je in de rol van een worm. Gedurende het spel neem je het op tegen andere wormen en zijn beschikken over verschillende wapens. Hoe verder je komt, hoe meer wapens je ook zelf vrij kunt spelen. Daarnaast is het cross platform te spelen met 31 andere spelers die de game hebben gekocht voor de PS5 of computer.

Daarnaast wordt je dagelijks actief gehouden door dit spel. Je kunt namelijk met de dagelijkse uitdaging heel wat XP punten verdienen waardoor je nog sneller groeit en sterker wordt. Daarnaast verdien je deze XP punten ook als je bijvoorbeeld een outfit veranderd en een persoonlijke stijl kan je dus ook helpen om nog sterker te worden. Dit zijn niet heel veel XP punten, maar ieder punt telt. Daarnaast is er ook een lab waar ieder seizoen nieuwe gameplay wordt toegevoegd. Ook kun je hier deelnemen aan wekelijkse uitdagingen en/of je wapens upgraden.

5. Chivalry II – Playstation 5 games

Als laatste in de PS5 games tip van de sint hebben we Chivalry II. Ook dit is weer een actie avontuur game, maar het leuke is toch wel dat het zich in de middeleeuwen afspeelt. Wapens zoals geweren en pistolen waren toen lang niet zo normaal. Je bereikte toen veel succes met “echte gevechten”, zwaarden en pijlen. Daarnaast ga je ook dorpen in brand steken om zo uiteindelijk je eigen rijk en kasteel te kunnen beschermen. Tevens is de katapult ook een belangrijk wapen in dit spel.

Het leuke is toch ook wel dat je het samen met andere spelers speelt. Dit kun je cross platform doen zodat jouw rijk zowel over PS5 capaciteiten, alsmede PC gamers beschikt. Visueel gezien lijkt het net een film waar je een van de hoofdrolspelers bent. Daarnaast is er een subklasse systeem waarmee je jouw arsenaal kunt uitbreiden of wisselen. Tevens kun je jouw eigen karakter samenstellen met miljoenen opties. Je kunt niet alleen de haren en ogen veranderen, maar ook je huidskleur en littekens.

 

Dit product is te koop bij :

nedgame.nl (€8,00)
bol.com (€14,00)

 

Dit product is te koop bij :

nedgame.nl (€38,00)
bol.com (€47,00)

 

Dit product is te koop bij :

bol.com (€19,99)
nedgame.nl (€29,99)

 

Dit product is te koop bij :

nedgame.nl (€12,00)
bol.com

 

Dit product is te koop bij :

nedgame.nl (€18,00)
bol.com (€25,00)