PS Plus games Januari 2023 aangekondigd

De PS Plus games voor Januari 2023 zijn nu al bekend gemaakt. We weten nu al welke 3 games er sowieso aan alle Playstation Plus abonnementen gaan worden toegoevoegd.

1. Star Wars Jedi: Fallen Order – Playstation 4 en 5 versie
Dit is een 4K game die je op 60 frames per seconde kunt spelen. Hierdoor krijg je echt die HD interactie wat een wereld voor verschil zorgt op het gebied van Star Wars games. Daarnaast heb je ook betere laadtijden als je voor de PS5 versie kiest. Als Jedi ga je de wereld opnieuw opbouwen en daarbij komen ook de nodige gevechten kijken met de beruchte lichtzwaard. Bovendien is het een verhaal boordevol met content en je raakt dus niet zomaar uitgespeeld.

2. Axiom Verge 2 – Playstation 4 en 5 uitvoering
Deze bloedstollende game speelt zich ver in de toekomst af. Of het nu op een planeet of gewoon op aarde is, dat mag jij zelf ontdekken. Naast de gevechten moet je ook verschillende mysteries oplossen. Hierbij kun je niet alleen nieuwe wapens vinden, maar ook voorwerpen die je later in het spel goed kunt gebruiken. Ook zijn er verschillende puzzels die je op moet gaan lossen. Het is een game die zorgt voor urenlang speelplezier en je fantasie wordt flink geprikkeld.

3. Fallout 76 – PS4 only
Dit is een echte 18 plus game die vol met gevechten zit. Het leuke is dat je deze niet altijd alleen voert, maar ook met teamgenoten. Al snel ontdek je dat er een nucleaire dreiging is die de hele wereld in een keer kan wegvagen. Het is jouw taak om dit zien te voorkomen.

Games die eruit gaan

Vanaf 17 Januari 2023 zijn er ook PS plus games die verwijderd gaan worden.

1. Electronic Super Joy

2. Leo’s Fortune

3. Seasons After Fall

4. Space Hulk: Tactics

5. The Last Tinker: City of Colors

6. The Council

7. Shiness: The Lightning Kingdom

8. Masters of Anima

9. Enigmatis: The Ghosts of Maple Creek

10. Bound by Flame

Zitten er games bij die je toch de moeite waard vindt om te spelen?
Dan kun je er nog altijd voor kiezen om ze te kopen. Want dan ga je gewoon verder waar je gebleven was.