One Piece Odyssey – PS5 game release 13-01-2023

De PS5 game One Piece Odyssey gaat op 13 Januari 2023 verschijnen en er worden steeds meer details prijs gegeven. Zo hebben we in onderstaande trailer al de eerste beelden gezien. Je ziet al meteen dat het dus om turn based gevechten gaat en dat je naast krachtig, dus ook tactisch moet denken. De beurt wisselt na een aanval en je tegenstander krijgt dan volop de kans om terug te slaan. Het is een echte vechtsport RPG game voor de Playstation 5. Ook kun je al zien hoe de personages tussen de verschillende landschappen reizen. Hij duurt 11 minuten wat relatief lang is voor een trailer. Bovendien heeft het ook wel iets van Zelda weg. Je ziet namelijk dat er soortgelijke puzzels in het spel voorkomen die je op moet lossen. Een leuke feitje is dat je in deze game niet veel hoeft te grinden. Het levelsysteem verloopt vloeiend en als je het goed speelt kun je dus snel een level hoger gaan.

De belangrijkste kenmerken van deze PS5 game

Het verhaal in One Piece Odyssey zal zich voornamelijk afspelen op een eiland dat vol zit met mysteries. Naast de gevechten zijn er ook verschillende puzzels die je kunt oplossen. Bovendien zijn er ook verschillende ruïnes die je kunt gaan verkennen. In het begin lijkt het wel een onbewoond eiland, maar als snel bots je tegen andere mensen op. Gedurende het spel zullen dit er steeds meer worden om zo voldoende uitdaging te kunnen bieden aan de spelers. Het verhaal zelf is gebaseerd op de succesvolle One Piece serie die vele van ons wel kennen. Zeker de nieuwe generatie!

De actie en het avontuur

Er zit veel actie en avontuur in de PS5 game One Piece Odyssey. Om te beginnen kun je kiezen uit verschillende piraten. Zij beschikken alemaal over unieke gaves die je kunt trainen. In principe kan je met ieder personage het verhaal uitspelen, maar het is net wat het beste bij je licht. Niet alleen qua looks, maar ook qua speelstijl. Iedereen speelt het namelijk op zijn of haar eigen manier. En meerdere manieren kunnen de sleutel tot succes zijn.