No More Heroes 3 – PS5 release 14-10-22

De verwachtingen zijn hoog voor de PS5 release op 14 Oktober voor No More Heroes 3. Er is beloofd dat er veel meer actie en uitdagingen in deze Japanse third person game zouden komen. Je kruipt in de rol van Travis die van origine een huurmoordenaar is. Hij zou eerst met pensioen gaan, maar er is teveel vraag en daardoor moet hij het tijdelijk even uitstellen. Er zijn verschillende buitenaardse wezens naar de aarde gekomen en die moet hij zien te verslaan.

Je komt er al snel achter dat er meer als een geweer nodig is. Gedurende het spel zal Travis dan ook verschillende spectaculaire krachten onder de knie krijgen, die hij natuurlijk nodig heeft om de vijanden te kunnen verslaan. Daarnaast gaat de game veel uitdaging bieden, want in een mum van tijd kan de dreiging opeens veel erger worden.

Wat is er nieuw aan deze PS5 game

In de PS5 game No More Heroes 3 is een nieuw onderdeel toegevoegd. In de zogenaamde Superhero rankings vindt je namelijk nog meer uitdagingen. Het doel is om deze beproevingen beter te weten doen als andere in het klassement en dat zorgt toch ook wel voor extra spelelement.

Travis was eigenlijk aan zijn pensioen toe, maar dit wil niet zeggen dat het vak verleerd is. Hij komt weer helemaal tot leven door al deze galactische uitdagingen. Je maakt een sprong van de midlife crisis naar een actieve fulltime baan. Het draait niet alleen om wapens en zwaarden, want je bent ook een meester in het worstelen. Daarnaast beschik je ook over de death glove die je helemaal kunt laten wennen aan je eigen speelstijl.

Een ander leuk element aan deze Playstation 5 game is toch ook wel dat je gekke dingen moet doen. Om de wapens te kunnen kopen moet je ook op zoek naar werk. Hiervoor ga je dingen doen zoals het schoonmaken van toiletruimtes tot aan de mensen in de gaten houden bij de plaatselijke kustwacht

 

Dit product is te koop bij :

nedgame.nl (€22,00)
bol.com (€22,69)

 

Dit product is te koop bij :

nedgame.nl (€22,00)
bol.com (€22,69)