Marvel Guardians of the Galaxy Playstation 5

Alweer bijna een jaar geleden kwam Marvel Guardians of the Galaxy Playstation 5 uit. Het is momenteel een hele populaire PS5 game wereldwijd gezien. In dit verhaal kruip je in de rol van Star Lord die samen met een groep zonderlingen de misdaad in de stad gaat bestrijden. Gedurende het verhaal zullen er zich steeds meer helden bij je aansluiten. Deze groep zonderlingen is namelijk veel groter als dat je in het begin denkt.

Er zijn een aantal rampzalige events geweest en het is aan jou de taak om een meltdown te voorkomen. Gedurende het spel leer je coole moves zoals dropkicks, maar ook beschik je over krachtige wapens zoals de blaster. Het spel blijft je keer op keer uitdagen. Want net als je denkt dat je alles onder controle hebt, staat er alweer een nieuwe ramp aan te komen. Je hebt niet veel tijd om je hierop voor te bereiden en het is dus ook snel schakelen zodat je dit kunt gaan voorkomen.

Het leuke is dat iedere actie gevolgen kan hebben goed of slecht. Dit zorgt voor nog meer uitdaging en daardoor moet je ondanks het snelle schakelen toch ook nadenken over de acties. Er zijn steeds weer nieuwe wezens die proberen om het sterrenstelsel over te nemen. Samen met je groep Guardians ga je de strijd aan om te voorkomen dat zij de macht grijpen.

Bekijk hier boven een korte impressie van 7:30 minuut zodat je kennis maakt met deze Playstation 5 game!

Wat kunnen we van deze Playstation 5 game verwachten

De Playstation 5 game Marvel Guardians of the Galaxy is een bijzonder goede aankoop. Er zit namelijk veel verhaallijn in en dan hebben we het niet alleen over de uitdagingen. Ook de personages die je in het spel tegenkomt hebben ieder zo hun verhalen te vertellen. Naast de missies kun je ook jouw team Guardians beter leren kennen. De dialogen zijn goed te volgen voor jong en oud.

Tevens zijn er voldoende momenten in het spel waarbij keuzes invloed hebben op de dreiging. Het is dus ook mogelijk dat je een verkeerde keuze maakt waarbij de dreiging erger wordt. Dit zorgt dan weer voor die extra dynamiek, uitdaging en urenlang speelplezier. Ook zit er de nodige humor in de game verwerkt. Het leukste is om het geluid aan te zetten om bekende tunes van de Marvel helden tijdens het spelen te horen. Dit zorgt voor een nog spannendere en leukere game ervaring.

Een korte review

Marvel Guardians of the Galaxy Playstation 5 is ook een game voor verfande stripboeklezers, maar ook de klassieke gamers die al jarenlang gamen. Je gaat namelijk terug in de tijd en in dit spel zitten dan ook verschillende spannende Marvel verhalen verwerkt. We zullen niet teveel verklappen, maar ook Star Wars heeft een plek in deze PS5 game gekregen.

De moderne technieken zorgen ervoor dat de verhalen die je mogelijk al eens gespeeld hebt weer totaal tot leven komen. Je merkt namelijk wel de herkenbare delen, maar ook is er veel moderne invloed waardoor de dynamiek totaal anders is. Gedurende het spel is het nooit stil, want alle personages van je team, maar ook daarbuiten hebben wel wat te vertellen. De continue dialoog zorgt er ook voor dat je de draad niet kwijt raakt.

Een ander leuk element is toch ook wel dat er geheime paden zijn waarbij je unieke items kunt vrijspelen. Dit is een keuze moment en het kan ook zijn dat je door de verkeerde keuze een item misloopt. Samen met je team moet je er dus ten alle tijden voor zorgen dat je de juiste keuzes maakt.

 

Dit product is te koop bij :

nedgame.nl (€22,00)
bol.com

 

Dit product is te koop bij :

nedgame.nl (€22,00)
bol.com