God of War Ragnarok PS5 game release 9 November

De PS5 game God of War Ragnarok komt op 9 November in de winkels te liggen, maar bij veel webshops kun je nu al een pre order plaatsen. Daarnaast weten we dat deze game door Sony zelf ontwikkeld is voor de Playstation 4 en 5. Zij gaan waarschijnlijk tijdens de lancering ook met een bundel komen voor de Playstation 5. Wij denken dat ze de afgelopen tijd de voorraad hebben opgespaard om zodoende nog meer van deze game te kunnen verkopen.

Als je hem nu al besteld dan zit er ook een unieke pre order bonus bij de game. Je krijgt dan cosmetische items voor je looks zoals een sneeuwval pantser en tuniek. Deze worden meteen bij het opstarten van het spel ontgrendeld. Mocht je hier later van willen profiteren dan zul je de speciale launch editie moeten kopen. Hoelang die beschikbaar blijft en hoeveel oplages er daarvan beschikbaar zijn is nog onduidelijk.

Deze game is het vervolg op de PS4 game uit 2018 die toen razend succesvol was. Veel bedrijven en gamers waren kritisch want zij zagen het niet voor zich dat dit vervolg het succes zou gaan overtreffen. Desondanks hebben zij al toegang gehad tot de game en in de reviews blijkt dat er vaker een 10 als een 8 wordt gegeven aan de game. Gemiddeld komt hij nu dus al op een 9,4 en dat op basis van alleen de onderzoeken alleen nog maar. We zijn benieuwd naar wat voor cijfer er gaat komen als gamers hem gaan spelen.

Een korte introductie op de Playstation 5 game

Het verhaal van God of War Ragnarok PS5 game speelt zich daadwerkelijk 4 jaar na dato af. Dit betekend dat de wereld verder is gegaan en dat er ook enkele flashbacks zullen zijn. Het zijn er niet teveel en daardoor is het ook een prima game om te spelen voor mensen die het eerste deel nog niet gespeeld hebben. Dit beloofd een spannende reis te worden, want de kou krijgt steeds meer grip op de samenleving. Het speelt zich dan ook voor het grootste gedeelte in de winter af.

Vader en zoon leven nu in het geheim omdat zij in het eerste deel hun lot hebben proberen te veranderen. Dit doen ze bewust om ook echt sterker te zijn en het einde van de wereld te kunnen voorkomen. Een aantal jaren geleden is het ze al gelukt om de meltdown te voorkomen, maar het gevaar is nog niet geweken. In dit spel zul je vooral merken dat Atreus flink gegroeid is en meer kracht heeft als ooit tevoren door het harde trainen. Hij is nog steeds druk bezig met het kraken van de brief die hij van zijn moeder heeft gekregen. Dit is namelijk de enige manier om zijn lotsbestemming te veranderen. Echter ziet Vader Kratos dit niet zitten en dat zorgt voor de nodige spanning tussen de twee.

Wat kunnen we gaan verwachten van God of War Ragnarok ?

Kratos heeft namelijk een voorgevoel dat zijn zoon zich heel erg aangetrokken zal voelen tot de wraakzuchtige krachten in God of War Ragnarok. Dit wil hij kosten wat het kost voorkomen zodat hij niet dezelfde fouten als in het verleden gaat maken. Want deze fouten kunnen nog wel eens tot een bloedbad gaan leiden. Tegelijkertijd bereiden de Asgardiaanse krachten zich op voor de oorlog die eraan zit te komen en daarvoor krijgen ze steeds meer bondgenoten aan hun zijde. Ze nemen het niet alleen op tegen de goden, maar ook monsters die nog krachtiger zijn als in het vorige deel. Tegen het einde van het verhaal zal Atreus moeten kiezen voor de veiligheid van hemzelf of het beschermen van de wereld.

Tijdens deze reis zul je natuurlijk weer over de nodige krachtige wapens gaan beschikken. Hiermee bedoelen wij echte vechterswapens zoals zwaarden, schilden, bijlen en deze moet je allemaal onder de knie krijgen. Je gaat tot het uiterste worden gedreven en de epische gevechten duren langer als dat je denkt. Er is namelijk veel meer uitdaging als ooit tevoren en dat is ook waarom deze PS5 game hoge ogen weet te scoren!

Waarom kiezen voor God of War Ragnarok te spelen op de Playstation 5?

God of War Ragnarok kan veel intenser beleefd worden op de Playstation 5. Dit komt voornamelijk door de haptische feedback die in de PS5 controller zit. Deze triggert je echt om alles eruit te halen! Daarnaast is het geluid ook veel beter omdat je gebruik kunt maken van 3D audio. Dit komt het beste binnen als je ervoor kiest om een PS5 headset te dragen. Bovendien hoor je iedereen aankomen en daardoor win je kostbare tijd om als eerste een aanval uit te voeren. Tevens kun je hem ook nog in 4K beeldkwaliteit spelen met 60 frames per seconde. Voor de mensen die een 4K monitor of TV hebben is dit een echte aanrader. De resolutie is hier niet alleen hoger door, maar je ziet het beeld nog veel scherper. Daardoor zie je niets over het hoofd.

 

Dit product is te koop bij :

nedgame.nl (€49,99)
bol.com (€67,24)

 

Dit product is te koop bij :

nedgame.nl (€49,99)
bol.com (€67,24)

 

Dit product is te koop bij :

nedgame.nl (€49,99)
bol.com (€67,24)