Ghost of Tsushima PS5 kopen

Wij krijgen vaak de vraag waarom Ghost of Tsushima PS5 kopen? Het antwoord is simpel al sinds 2020 staat deze in vele top 10 lijstjes, want hij verscheen eind 2020 al. Vandaag de dag weet hij zelfs nog een gemiddelde positie van 8 te halen bij diverse gamers. Je kruipt als het ware in de rol van een samurai strijder. Het verhaal speelt zich in de middeleeuwen af, maar dan met moderne beelden, want dat is de kracht van de Playstation 5. Je gaat terug naar de 13e eeuw waarbij een van de zwaarste oorlogen was in het oosten. Hierbij waren de Mongolische krijgers een van de sterkste legers van de hele wereld en zij wisten dan niet voor niets ook verschillende naties te veroveren.

Als speler begin je op een neutraal gebied namelijk Tsushima Island wat precies tussen Mongolie en Japan ligt. Allereerst leer je natuurlijk om te gaan met de wapens en vecht technieken die verschillende personages te bieden hebben. Alhoewel je niet al teveel tijd hebt om te trainen, want er is een vloot met Khotun Khan de leider van het Mongolische leger onderweg. Het eiland komt op het moment van de invasie zelfs in brand te staan. Samen met enkele andere personages ben jij een van de weinig die dit weet te overleven.

De voordelen van de director’s cut

Als je Ghost of Tsushima voor de PS5 gaat kopen dan kun je het beste kiezen voor de director’s cut. Hierbij krijg je niet alleen de main game, maar ook verschillende uitbreidingen. Met een Playstation plus abonnement kun je ook deelnemen aan legendarische co-op missies. Samen met andere gamers of vrienden maak je een team wat het op gaat nemen tegen het Mongoolse leger.

Bovendien hoor je op verschillende momenten van het spel ook dat de regisseur commentaar geeft. Als je een TV hebt met beperkt geluid raden wij je wel aan om een PS5 headset te gebruiken, want je ontdekt nog meer over de oorlog als je naar hem luistert. Ook krijg je exclusieve cosmetische items en wapens zoals Hero of Tsushima-skinset: gouden masker, zwaardset, paard, zadel.

Enkele kenmerken van deze PS5 game

Besluit je Ghost of Tsushima voor de PS5 te kopen dan wil je natuurlijk ook wel de hoofdlijnen van het verhaal weten. Het begint al met een prachtige eiland locatie, die niet veel later in de brand wordt gestoken door de mongolen. Jij gaat samen met wat andere wraak nemen op de dader hiervan. Tijdens je reis ga je ook bondgenoten benaderen die je helpen in de strijd. Je hebt er alles voor over om een einde aan de grootste oorlog van de 13de eeuw te brengen. Hierbij ga je ook verschillende oude vrienden tijdens het spelen tegenkomen. Ook zij zullen je hierbij gaan helpen.

Naast de wapens is het ook belangrijk om goed te trainen. Vooral het stealth gedeelte moet goed zijn om een zo groot mogelijke impact in een keer op je tegenstander te kunnen doen. Je kunt natuurlijk niet alles in je eentje, dus het is ook belangrijk om de vijand in de val te lokken. Ook hierbij heb je de stealth technieken nodig om ze in de vol te lokken. Naarmate het spel vordert kun je uiteindelijk ook naar Iki Island. Hier ga je persoonlijke dingen over jezelf ontdekken, die belangrijk zijn om de strijd te kunnen winnen.

 

Dit product is te koop bij :

bol.com (€54,99)
nedgame.nl (€74,99)

 

Dit product is te koop bij :

bol.com (€54,99)
nedgame.nl (€74,99)

 

Dit product is te koop bij :

bol.com (€54,99)
nedgame.nl (€74,99)