Fifa 23 Playstation 5

Fifa 23 voor de Playstation 5 ligt pas 30 September in de winkels, maar je kunt hem wel al pre-orderen. Het voordeel daarvan is dat je ook leuke extra’s daarbij krijgt. Voor diegene die hem voor de 30e bestellen wordt er 1 team van de week prijs gratis beschikbaar gesteld. Je kunt zelf kiezen in welke week je daarvan gebruik wil maken. Daarnaast krijg je ook een Kylian Mbappé leenitem voor maximaal 5 wedstrijden en 1 ambassadeur voor 3 wedstrijden tijdelijk gratis. Tevens mag je ook een talent van eigen bodem uitkiezen voor de carriere modus.

Grafisch gezien heeft deze game een aantal upgrades gemaakt naast de nieuwe spelers. Zo is het grafisch gezien een stuk beter geworden omdat er gebruik wordt gemaakt van Hypermotion 2. Daarnaast is er een nieuw toernooi toegevoegd dat zich afspeelt in Qatar. Ook is het mogelijk om een dames toernooi te spelen wat eigenlijk pas in 2023 plaatsvindt in Australie. Het is ook voor het eerst in de geschiedenis mogelijk om competities te spelen van het damesvoetbal. Internationaal wordt dit steeds bekender en dit spreekt zowel mannen als vrouwen aan.

Wat kunnen we verwachten

De verwachting zijn hoog als je het filmpje bekijkt met de eerste beelden van Fifa 23 voor de PS5. In de trailer wordt het niet verborgen, vanaf nu kun je Fifa ook spelen met de dames. Niet alleen de Nederlandse, maar ook de Engelse competitie kun je daarbij spelen. Denk ook aan de grote managers zoals Sabrina Wiegman die er voor gezorgd heeft dat de Engels damesvoetballers aan het WK in Nieuw Zeeland (Australië) kunnen deelnemen.

Tevens is de wedstrijdervaring een flink stuk verbeterd. Door de andere positie van de camera’s en nieuwe technieken leeft het publiek veel meer op. Daarnaast zijn de spelers nog realistischer en bijna niet te onderscheiden van echt. Ook is er een gloed nieuwe trainingscentrum gebouwd waarbij je de vaardigheden van specifieke spelers kunt trainen.

Members van EA play hebben al uren kunnen spelen

Pas aanstaande vrijdag 30 September komt Fifa 23 in de winkels te liggen. Echter hebben EA play members alvast een paar uur toegang gekregen tot deze Playstation 5 game. Zij kunnen tot vrijdag exclusief maximaal 10 uur kennismaken met deze game.

De verwachting is ook dat in deze games exclusieve kortingen gaan komen voor mensen met een EA play abonnement. Dit kun je zowel voor de PC alsmede de Playstation 5 en andere consoles afsluiten. Het is nog niet officieel bevestigd, maar het ligt wel in de lijn der verwachtingen.

 

Dit product is te koop bij :

bol.com (€34,59)
coolblue.nl (€49,99)

 

Dit product is te koop bij :

bol.com (€34,59)
coolblue.nl (€49,99)