F1 22 (Formulie 1) Dit weekend gratis te spelen op de Playstation 5

De Playstation 5 game F1 22 zal beperkt gratis te spelen zijn voor spelers van 20 tot en met 24 Oktober. Mocht je na deze kennismaking helemaal tevreden zijn dan kun je de PS5 game natuurlijk direct bestellen of downloaden. De verwachting is ook dat er een kortingscode gaat komen voor de mensen die het spel direct gaan bestellen, maar dit is nog niet bevestigd. Tevens blijft het wel een feit dat alles wat je tijdens die dagen bereikt hebt behouden blijft. Als je deze game dan echt gaat kopen dan ga je gewoon verder waar je gebleven was. Je hoeft dus niet overnieuw te beginnen.

Het verhaal in de notendop

F1 22 staat in de lijst van populairste games voor de Playstation 5. Vorig jaar toen Max Verstappen het wereldkampioenschap won werd dit al voorspeld. Echter heeft hij het dit jaar ook weer gewonnen en daardoor is het animo steeds verder aan het groeien. Natuurlijk is het weer een nieuw seizoen en dat betekend dus ook weer nieuwe coureurs en bovendien nieuwe circuits.

Daarnaast hebben ze de coureurs nog realistischer gemaakt van top tot teen wat de speelervaring ook ten goede komt. Tevens zie je ook vooral bij de pit stops dat er veel veranderd is. Daarnaast is er ook een nieuw stukje F1 Life aan de game toegevoegd, echter vinden we dit niet heel spectaculair. Verder als het pronken met kleding en sieraden gaat het volgens ons niet. Ook kun je vrienden thuis op de bank uitdagen en tegen elkaar racen op een split screen.

De reacties die gamers tot nu toe geven

Er zijn al honderden reviews geplaatst over de Playstation 5 game F1 22. Deze zijn vooralsnog voornamelijk lovend. In het begin zagen de gamers er vooral tegen op om weer een nieuwe game te moeten kopen voor een relatief hoge prijs. Echter kwamen ze hier gauw van terug toen ze het verschil in beeld en mogelijkheden hadden gezien. Je ziet bij bijna iedere webshop wel dat het een echte verbetering is en een aanrader. Zeker ten op zichtte van het vorige seizoen is er toch weer heel wat extra’s gebeurd. Bovendien kun je deze Formule 1 game combineren met het Thrustmaster T248 racestuur voor een nog realistischere game ervaring.