Eerste details Star Wars Jedi: Survivor PS5 gamerelease

Een paar weken geleden wisten we al dat Star Wars Jedi: Survivor PS5 in Maart 2023 zou gaan verschijnen. Nu zien we een officiële datum en dat is al op 17 Maart 2023. In de trailer kunnen we zien dat Cal weer terugkeert. Hij is 5 jaar weggeweest uit deze serie, maar in die tijd heeft hij niet stilgezeten. We zien dat hij een nog krachtigere Jedi Knight is geworden en over nieuwe technieken met het beruchte lichtzwaard beschikt. In deze Playstation 5 game blijken er nog meer mounts te zijn en we zien ook dat zij samenwerken met Cal. Daarmee wordt dus ook al verklapt dat hij niet alleen op het land, maar ook door de lucht kan reizen. Bovendien is hij ook nog eens voorzien van een nieuwe stoere look en outfit. Ook BD-1 staat weer aan zijn zijde.

De storyline in vogelvlucht

De storyline speelt zich 5 jaar na de laatste game af en in de tussentijd is er dus veel veranderd in de PS5 game Star Wars Jedi: Survivor. Het heelal zit vol met duisternis en Cal de hoofdrolspeler in dit verhaal lijkt daarom ook wanhopig. Echter is hij nu krachtiger als ooit tevoren, dus hij besluit toch de strijd aan te gaan. Het grootste deel van het verhaal zal zich af gaan spelen op de rand van het heelal waar hij door het keizerrijk naartoe is gestuurd. Hier zijn niet alleen nieuwe bedreigingen, maar vooral ook sterkere en uitdagendere bedreigingen als ooit tevoren. De vraag blijft hoever jij als hoofdrolspeler wil gaan. Je bent namelijk niet alleen voor jezelf verantwoordelijk, maar ook voor je team!

Nog meer details…

Het verhaal van fallen order vervolgt zich en in Star Wars Jedi: Survivor PS5 zul je dus weer de strijd met het kwaad aan moeten gaan. Er zijn 5 jaar verstreken en Cal is geen padwan, maar een volleerde Jedi Knight geworden. Deze intensieve training herinnert hij zich maar al te goed. Bovendien weet hij ook wat er van hem verwacht wordt, en hij gaat er alles aan doen om dit te volbrengen. De Dark times zijn meer aanwezig als ooit tevoren en daardoor is de dreiging ook heel erg gegroeid. Neem het op tegen nieuwe vijanden en laat zien wie de baas is!