Deze 5 spellen voor je playstation 5 moet je hebben

Ben je een playstation 5 spellen liefhebber? Houd je van games spelen? Je hebt dan zoveel verschillende spellen die je kunt spelen op je playstation. Soms is het lastig om een goede game uit te zoeken uit het grote assortiment aan spellen. Er zijn veel uitstekende games. Om je een betere indruk te geven zetten wij je de 5 beste spellen voor de playstation samen. Dit zijn de populairste spellen op dit moment.

Elden Ring

Als eerste tussen de Playstation 5 spellen staat Elden Ring. In het Playstation 5 spel Elden Ring wordt het rijk geregeerd door de nakomelingen van Marika the Eternal. Iedere nakomeling bezit een scherf van de Elden Ring. De scherven hebben de nakomelingen macht gegeven. Als speler van het spel moet je als Tarnished door het hele koninkrijk heen en de wegen doorkruisen.

Op je weg is het de bedoeling dat je de great runes gaat vinden. Je kunt door de great runes de Elden ring herstellen. Wanneer dit je gelukt is kun je de Elden Lord worden. Het spel Elden Ring is niet verrassend qua de gameplay echter blijft de basis van het spel uitmuntend. Het verloop van verkennen en vechten in de Elden Ring zal niet omslaan tot verveling. Je moet in het spel door hoge moeilijkheidsgraden om je doel te bereiken.

God of War Ragnarok

Vervolgens komen we bij God of War Ragnarok in de Playstation 5 spellen top 5. In dit spel van Playstation 5 ga je op een emotionele en epische reis. De reis stelt de relatie op de proef van Atreus en Kratos. In het spel zijn er enkele jaren verstreken vanaf het begin van de Fimbulwinter. De kou zal meer vat krijgen op Midgaard. Atreus en Kratos doen hun uiterste best om verborgen te blijven. Dit doen ze omdat ze geprobeerd hebben om hun lotsbestemming te wijzigen.

Elke dag trainen Atreus en Kratos voor het onvermijdelijk en zoeken naar manieren om de toekomst die voorspeld is te doorbreken. De wapens die gebruikt worden in het spel zijn de leviathanbijl, de chaoszwaarden en het wachter schild. Deze liggen altijd klaar voor de strijd. Atreus en Kratos beschikken tijdens het spel ook over nieuwe vaardigheden. In dit spel ga je op zoek naar antwoorden en naar bondgenoten.

Je reist in dit spel door adembenemende landschappen die ook gevaarlijk kunnen zijn. Je neemt het op tegen vijanden die soms angstaanjagend kunnen zijn. Denk hierbij aan monsters en noordse goden waartegen je moet vechten. Het spel is mooi in elkaar gezet en heeft geweldige graphics.

Horizon Forbidden West

Op nummer 3 in de lijst met Playstation 5 spellen staat Horizon Forbidden west. In dit spel raak je nooit uitgespeeld en wanneer dit wel gebeurd dan wil je het nog een keer spelen. Je trotseert in Horizon Forbidden West gevaarlijke gebieden. De gebieden verbergen mysterieuze gevaren. Verken in dit spel gebieden en vecht tegen grote indrukwekkende machines. Je zult in Horizon Forbidden West nieuwe stammen ontmoeten wanneer je terugkeert naar de post apocalyptische toekomst van Horizon Forbidden west.

In het spel is de aarde stervende. Er heersen plagen die niet te stoppen zijn en er zijn helse stormen die een ravage aanrichten onder de mensheid. De angstaanjagende machines die komen maken de grenzen onveilig. Het leven op de aarde in Horizon Forbidden west dreigt opnieuw uit te sterven. In het spel ben je Aloy en moet je achter de geheimen komen die de gevaren zullen ontrafelen.

Je doel is om de wereld weer in evenwicht te krijgen door het te herstellen. Op je weg ontmoet je oude vrienden. Je probeert in Horizon Verboden Westen om een onverslaanbare nieuwe vijand een stap voor te blijven. Aloy is een vrouw die je speelt en is de beste machinejager in Horizon Forbidden West. Als Aloy ben je sterk, slim, meelevend en onafhankelijk. Het Playstation 5 spel is voorzien van mooie graphics.

Demon’s Souls

Daarna komen we al bij nummer 4 in de Playstation 5 spellen top 5 bij Demon’s Souls. Demon’s Souls is een remake die opnieuw is opgebouwd. Als gamer kun je kennis maken met een duister en mistig fantasyland. Wanneer men alle beproevingen heeft doorstaan in Demon’s Souls kun je het duister opnieuw vinden. Het spel heeft een oogverblindende visuele kwaliteit en biedt technische prestaties waarvan je verbaasd zult raken als gamer.

In het spel is koning Allant op zoek naar macht. Koning Allant is de twaalfde koning van Boletaria. De koning kanaliseerde de oude zielenkunsten. Hierdoor ontwaakte een oude demon die net zo oud was als de tijd zelf. Op dat moment trekt er een vale mist over het land waarin gruwelijke wezens zich in verschuilen. De wezens zijn uit op de menselijke zielen.

Boletaria is van de buitenwereld afgesneden. De ridders die er waren om het land te bevrijden zijn nooit meer teruggekeerd. Het is nu jouw taak als eenzame krijger om de vervloekte mist te trotseren. Ga in het spel de zwaarste uitdagingen aan en overwin deze. Krijg de titel demonendoder zodat je de oude demon weer in een diepe slaap kunt brengen.

The Last of Us Part 2

Als laatste hebben we The Last of Us Part 2 in de Playstation 5 spellen staan. Deze is alleen als PS4 game speelbaar op de Playstation 5. In dit vervolgdeel van Last of Us Part 2 beleef je een emotioneel verhaal. In het verhaal overlappen zich goed en fout. Je gaat op avontuur in een schitterende maar ook gevaarlijke wereld. Je komt vredige bergen tegen maar ook overwoekerde ruïnes. In dit spel ervaar je een spannende gameplay en zul je alles op alles zetten om maar te overleven.

Je bent in The last of Us part 2 vijf jaar verder. Na de dodelijk reis die Ellie en Joel gemaakt hebben door het post pandemische Amerika strijken ze neer in Wyoming. Het leven in de gemeenschap zorgt voor een stabiel leven. Echter is er een bedreiging van wanhopige overlevenden en geïnfecteerde in de gemeenschap. Wanneer de vrede wordt verstoord door een gebeurtenis die gewelddadig was gaat Ellie opkomen voor gerechtigheid.

Ellie wil gerechtigheid en gaat op zoek ernaar. Tijdens de reis wordt Ellie geconfronteerd met alle daden van haar. Dat gebeurt op emotioneel en lichamelijk vlak. Je doet mee aan gevechten, maakt vloeiende bewegingen en kunt dynamische sluipacties doen. In The last of Us part 2 kun je als speler veel beleven en taak is het om te zorgen dat er gerechtigheid komt voor iedereen die schade heeft opgelopen.

 

Dit product is te koop bij :

nedgame.nl (€44,99)
bol.com

 

Dit product is te koop bij :

bol.com (€50,93)
nedgame.nl (€74,99)

 

Dit product is te koop bij :

nedgame.nl (€44,99)
bol.com (€46,25)

 

Dit product is te koop bij :

bol.com (€45,38)
nedgame.nl (€48,00)

 

Dit product is te koop bij :

nedgame.nl (€29,99)
bol.com (€45,95)