Beste PS5 games Oktober 2022

Wij hebben de beste PS5 games van Oktober 2022 voor je op een rij gezet. Hierbij hebben we niet alleen de verkoopcijfers gebruikt, maar vooral ook het aantal spelers wat vandaag de dag nog deze games speelt. Bovendien willen verkoopcijfers niks zeggen, want uiteindelijk draait het allemaal om content. Een ding hebben al games gemeen en dat is dat je niet na een paar uur al uitgespeeld bent.

1. Demon Souls – Beste Playstation 5 games

Op nummer 1 staat Demon Souls wat zeker een van de beste PS5 games is van dit jaar. Dit is een remake van de eerder verschenen game met flink wat upgrades op het gebied van graphics en uitdagingen. Deze Playstation 5 game zit boordevol met uitdagingen en is rijk aan content. The Old one een van de oudste demonen is gewekt door koning Allant. Hij zorgt voor een wereld die vol zit met mist en daarom heeft het ook best wel wat weg van een horror game. Het is een van de krachtigste demonen die er ooit is geweest, want hij zorgde vroeger al voor onrust. Toentertijd nam hij de zielen af van de mensheid en daardoor verloren zij ook hun verstand.

De wereld is best leeg want de paar ridders die de moed bijeen hebben geraapt om op jacht te gaan zijn nooit meer teruggekeerd. Jij bent de uitverkorene die deze dappere heldendaad kan verrichten om de wereld weer vredig te maken. Uiteindelijk moet je veel uitdagingen voltooien om uiteindelijk Slayer of Demons te worden. Pas als je deze titel bereikt heb kun je The Old one weer terug sturen naar waar hij vandaan kwam.

2. Horizon Forbidden West – Beste PS5 games

Terecht op nummer 2 staat Horizon Forbidden West want dit is niet alleen een van de beste PS5 games, maar ook een van de meest verkochte games. Het is een game die zich afspeelt in een volledig open wereld. Tijdens je reis door deze wereld zul je verschillende vijanden tegenkomen die je moet verslaan. Naast wapens is het ook belangrijk om vallen te zetten waar de vijand in loopt. Hiermee kun je ervoor zorgen dat je ze direct schade aan kunt doen voordat zij jou aan gaan vallen. Daarnaast zit de wereld vol met de meest prachtige bossen en ook leuke personages. Het speelt zich wel een beetje in de toekomst af en je zult dus ook zien hoe de wereld er later uit gaat zien.

Daarnaast is er ook een verzonken stad die echt de moeite waard is om te bezoeken. Bovendien leer je ook het verleden van je personage kennen, want dit is de sleutel tot het winnen van deze game. Aloy heeft namelijk al eerdere te maken gehad met het feit dat de wereld zou vergaan. Gedurende het spel zul je steeds meer stukken uit het verleden gaan zien om er zo achter te komen hoe je de dreiging kunt uitschakelen. Het is een game die zorgt voor urenlang speelplezier.

3. Deathloop – Beste Playstation 5 games

Als derde hebben Deathloop wat met recht een van de beste PS5 games ooit is, aangezien hij vorig jaar ook al goed scoorde op de markt. Het spel kenmerkt zich door de verschillende tijd lussen die er zijn. Hiermee kun je terug naar het verleden en meer van deze tijd leren. Ook kun je de geschiedenis gaan veranderen door aanvallen te voorkomen en tegenstanders uit te schakelen. Het is niet voor niets een shooter game. Daarnaast leer je ook veel van het verleden wat je weer nodig hebt in de andere tijd lussen. Je gaat steeds verder terug in de tijd om uiteindelijk alle krachten, wapens en uitrustingen te hebben om de hedendaagse vijand te kunnen verslaan. Echter moet je wel ook waakzaam blijven, want iedere keer dat je sterft moet je de tijdlus weer opnieuw gaan spelen.

 

Dit product is te koop bij :

nedgame.nl (€74,99)
bol.com

 

Dit product is te koop bij :

bol.com (€46,91)
nedgame.nl (€54,99)

 

Dit product is te koop bij :

nedgame.nl (€18,00)
bol.com (€21,95)