De nieuwe look van de PS4 Pro

door 7 mei 2018Playstation0 Reacties

Nieuwe look voor de Playstation 4 Pro

Als je hebt nagedacht over het kopen van een PlayStation 4 Pro, dan is goed nieuws: het aantal opties is zojuist gegroeid. Sony heeft twee nieuwe PlayStation 4 Pro-modellen aangekondigd, die beide aan het eind van de maand worden gelanceerd. Je kunt deze PS4 online kopen. Dit kan al makkelijk en snel via Console4fun, doe er je voordeel mee en begin het gameavontuur.

Terwijl de ene meer gericht is op consumenten die gewoon iets anders willen, is de andere beslist gericht op liefhebbers van Monster Hunter.

nieuwe ps4
witte ps4

De Monster Hunter World-bundel

De eerste console die we zullen bespreken, is Monster Hunter World-bundel in beperkte oplage. Zoals met de meeste van deze speciale bundels rond een spel, wordt de console geleverd met een unieke look, uitgerust met een rood en zwart Monster Hunter-thema met een bijpassende controller. Natuurlijk zal de bundel ook een kopie van het spel bevatten, dus je hebt alles wat je nodig hebt om Monster Hunter in te duiken.

Een witte versie van de Playstation 4 pro

Voor diegenen die misschien iets subtieler willen dan de Monster Hunter: World-console, lanceert Sony ook een witte variant van de PlayStation 4 Pro. Dit is hetzelfde als in de Destiny 2-bundels rond de tijd van de lancering van die game, maar nu is het verkrijgbaar als een op zichzelf staand product.

Exclusieve download

Hoewel de Monster Hunter: World-bundel een tijdelijk item is, klinkt het alsof de Glacier White PS4 Pro niet meer weg te denken is. Als ze allebei op 26 januari worden gelanceerd, kun je ze exclusief downloaden.

De bundel is net iets duurder dan de standaard Playstation 4 Pro

De Monster Hunter: World-bundel kost iets meer dan de standaard PlayStation 4 Pro. Dat is geen slechte deal, aangezien de console zelf wordt geleverd met een speciale verfbeurt en je een exemplaar krijgt van Monster Hunter: World. Het Glacier White-model daarentegen kost niet zo veel, dezelfde prijs als de standaard PS4 Pro.

Pre-order snel

Beiden zijn nu klaar voor pre-order, maar als je die Monster Hunter: World-bundel wilt kopen moet je snel zijn, deze bundels zijn over algemeen snel uitverkocht.

Playstation 4 krijgt nieuwe software doormiddel van een update

De PlayStation 4 zal binnenkort een nieuwe software-update krijgen, maar gamers die zijn geselecteerd voor de bètatest, kunnen er vanaf vandaag gaan spelen. Deze aankomende verandering van het PS4-besturingssysteem – versie 4.50 – zal een aantal langverwachte nieuwe functies naar de Sony-console brengen.

Externe harde schijf

Misschien wel het meest opvallende is de ondersteuning van externe harde schijven. Voorheen moesten PS4 bezitters gaan hun opslag verloren met de ingewanden van de machine gaan sleutelen met de interne HDD uit te wisselen. U kunt nu gewoon een USB 3.0 externe schijf (tot een grootte van 8TB) aansluiten om meer ruimte te krijgen voor games en apps.

Kies een ander thema voor uw Playstation 4 pro

Dat is niet de enige grote verandering op komst. Vind je het leuk om je PlayStation 4 slim of pro er mooi uit te laten zien, maar vind je de selectie van downloadbare thema’s van de PlayStation Store enigszins ontbreken?

Update

Met de update kunt u aangepaste achtergronden instellen voor achtergrondmuziek interface van de console. dit betekent dat u een beschikbare rapportage met de Share-knop van de controller en deze interface zo versieren. Wist je al dat Sony een VR ontwikkeling heeft doorgezet? Veel mensen nog niet daarom hebben wij een Playstation VR review opgezet met informatie en weetjes, kom alles te weten over Playstation VR door op de link te klikken.

Snelmenu heeft een make-over gekregen

Het snelmenu heeft een make-over gekregen, en neemt minder van het scherm in beslag en laat je online makkelijker navigeren.Voor de gamers die gek zijn op de sociale functies van de PS4, is de mogelijkheid om in Facebook-status status updates (met tekst, vrienden tags en schermafbeeldingen) naar je PSN-feed te laten sturen. 

We hebben voor jou een aantal handige tips op een rijtje gezet om gamen leuker te maken op de PlayStation. Klik op de link om er meer over te lezen!

Handige & leuke Video’s
God of War Ragnarök PS5 exclusive

God of War Ragnarök PS5 exclusive

God of War Ragnarök PS5 exclusve is het langverwachte vervolg op de veelgeprezen game God of War uit 2018. Ontwikkeld door Santa Monica Studio en uitgegeven door Sony Interactive Entertainment, belooft dit nieuwe avontuur een epische ervaring te worden voor gamers...

Playstation 5, waarom is die leuker dan de Playstation 4?

Playstation 5, waarom is die leuker dan de Playstation 4?

Playstation 5, waarom is die leuker dan de Playstation 4? We kennen allemaal de Playstation 4, maar de Playstation 5 kennen we iets minder goed. De PS5 is echter al ruim anderhalf jaar op de markt, maar waarom is die nu zoveel beter dan de Playstation 4? Dat is wat...

Welke spelcomputer moet je hebben en waarom? 

Welke spelcomputer moet je hebben en waarom? 

Welke spelcomputer moet je hebben en waarom?  Er zijn talloze spelcomputers beschikbaar op de markt en het is belangrijk om de juiste keuze te maken. Hieronder staan enkele van de meest populaire en geavanceerde spelcomputers die beschikbaar zijn. Waarom zou je...

Deze 5 spellen voor je playstation 5 moet je hebben

Deze 5 spellen voor je playstation 5 moet je hebben

Deze 5 spellen voor je playstation 5 moet je hebben Ben je een playstation 5 spellen liefhebber? Houd je van games spelen? Je hebt dan zoveel verschillende spellen die je kunt spelen op je playstation. Soms is het lastig om een goede game uit te zoeken uit het grote...