Marvel’s Midnight Suns PS4 en PS5 game

Marvel’s Midnight Suns zal als PS5 game vanaf 2 December verkrijgbaar zijn en als PS4 game vanaf 31 December 2022. Grote tech en game redacties hebben al eerder toegang gekregen tot deze game en de gemiddelde score staat nu op 8.7 wat er hoog is voor een game die nog niet uit is. Jij kruipt in de rol van een jager die de aarde moet gaan beschermen. Je kunt het natuurlijk niet alleen opnemen tegen de bron van het kwaad Lillith. Daarom is het belangrijk om tijdens je reis niet alleen de monsters te verslaan, maar ook bondgenoten te maken.

Marvel trekt het blik met superhelden weer open en bekende helden zullen zich dus ook gaandeweg bij je aansluiten. Naast de tactische gevechten geeft Marvel’s Midnight Suns ook echt een filmachtig gevoel. Dit maakt naar onze mening dan ook de game zo sterk. Bovendien ga je ook merken dat vriendschappen met andere helden nog nooit zo belangrijk zijn geweest. De zwarte magie in de stad is toegenomen en je hebt alle hulp nodig om dit te gaan bestrijden.

Aan het einde van Marvel’s Midnight Suns heb je een episch gevecht met Lillith de moeder der demonen die is opgewekt door Hydra die ook een grote rol speelt. We hebben nu een eerste trailer gezien en ook al de review. En wij zijn tot de conclusie gekomen dat je dit spel dus zeker niet in een paar uurtjes uit gaat spelen. Daarvoor is er teveel verhaal nog te ontdekken. Dit omdat het spel nog niet uit is en er eigenlijk nog maar weinig online content te vinden is. We zullen dus echt tot vrijdag geduld moeten hebben.

De PS4 game VS de PS5 game

Natuurlijk zal er altijd verschil blijven bestaan tussen de PS4 en PS5 game Marvel’s Midnight Suns PS4 en PS5 game. Dit zul je voornamelijk in het beeld gaan zien. Dit omdat je op de PS5 nu eenmaal 4K kunt spelen, mits je hier de juiste monitor of TV voor hebt. Daarnaast merk je qua geluid toch ook wel een klein verschil. Bij een normale televisie met standaard geluid merk je dat niet echt, maar op een wat duurder model wel. Ook dit is omdat de Playstation 5 een betere ondersteuning biedt voor verschillende geluiden.

Het verhaal van deze game

Het verhaal van de PS4 en PS5 game Marvel’s Midnight Suns begint natuurlijk bij het maken van je personage. Naast de outfit kun je ook het gezicht en dergelijke veranderen. Als je dit vervolgens hebt gedaan, dan wordt het al snel duidelijk welke rol je gaat aanemen, namelijk die van jager. Je gaat het opnemen tegen de duistere kant die heerst aan het begin van het verhaal. Dit kun je niet alleen doen, en daarom is het belangrijk om hulp te vragen van andere helden.

Gedurende het spel zal je team steeds verder uitbreiden. Dat is ook echt nodig, want de duistere kant wordt steeds sterker. Buiten de gevechten kun je ook op andere manieren je vaardigheden gaan trainen. Dit is ook zeker wel nodig, want je kan niet simpelweg iedere tegenstander in een keer verslaan zonder training. Enkele voorbeelden van de helden in Marvel’s Midnight Suns zijn toch wel Wolverine en Iron Man. Maar ook Captain America en andere Marvel helden zullen op je wachten.