Hogwarts Legacy PS4 game release uitgesteld naar 4 April

De release van de PS4 game Hogwarts Legacy is uitgesteld tot 4 April voor de Playstation 4. Het leuke aan deze Harry Potter game voor de PS4 is dat je jouw eigen personage kunt ontwerpen. Het draait dus niet meer om de personages uit de film, maar het is echt een eigen verhaal geworden. Daarom is de titel ook anders. Een ander leuk punt is dat je zelf kan kiezen bij welke afdeling je wil horen. In de hoofdlijnen is dit hetzelfde, maar iedere afdeling heeft ook wat unieke missies en verhaallijnen. Hoe dit precies zit is momenteel nog niet duidelijk. Bovendien speelt het zich af in een zogenaamde open wereld. Dit betekend dat je in principe vanaf het begin al overal naar toe kunt reizen. Echter moet je missies wel op een bepaalde manier voltooien om weer nieuwe missie vrij te spelen.

De storyline van deze PS4 game

In de PS4 game Hogwarts Legacy ga je jouw eigen avontuur op Zweinstein beleven. Vergeleken met andere PS4 games van Harry Potter is er wel veel nieuw. Zo zie je namelijk meer van de 4 afdelingen zelf en dat beleef je ook. Bovendien zijn er ook een aantal nieuwe locaties aan toegevoegd. Naast het feit dat je jouw eigen personage kunt maken ga je ook leren hoe je een toverdrankje maakt. Bovendien zul je ook de nodige spreuken gaan leren, die je nodig hebt om de monster te verslaan. Ook zul je het moeten opnemen tegen duistere tovenaars, maar dit doe je niet alleen. Gedurende het spel ga je ook veel bondgenoten maken. Het allerleukste is toch wel dat je zelf bepaald hoe het verhaal gaat verlopen.

Het verhaal van Harry Potter met jou in de hoofdrol!

Deze keer sta jij in plaats van Harry, Ron en Hermelien in de hoofdrol van Hogwarts Legacy. Deze game verschijnt pas 4 April, maar je kunt hem nu al preorderen zodat je beschikt over leuke extra’s. Vooralsnog gaat het om Onyx Hippogriff Mount en Felix Felicis Potion Recipe.