Ghostbusters : Spirits Unleashed – PS4 game release 18-10-22

Ghostbusters : Spirits Unleashed is voor de meeste mensen een trip back to memory lane. De film uit 1984 is vandaag de dag nog steeds bekend bij jong en oud en jaarlijks kijken miljoenen mensen hier nog naar. Hij is nu eindelijk vertaald in een game die je op de Playstation 4 en 5 kunt spelen. Het leuke is dat we nu al weten dat er naast de singleplayer, ook een multiplayer storyline komt. Je kunt dus ook samen met je vrienden dit spectaculaire avontuur gaan beleven.

Met een team van 4 leden ga je op zoek naar spoken en deze probeer je dan ook te vangen. Deze spoken zijn niet alleen verstopt maar ook moeilijk te vangen. Gedurende het spel zul je steeds grotere tegenkomen en je zult jezelf dus ook goed moeten bewapenen. Ieder level speel je naast cosmetische items vaak ook nog een upgrade voor je wapen of nieuwe wapens vrij.

Er zijn verschillende spoken actief en ieder hebben zij hun eigen vaardigheden. Waar het ene spook ervoor zorgt dat je vast zit in de slijm, is het andere spook weer in staat om voorwerpen vast te houden en je daarmee te verwonden. Je kunt ze zowel binnen als buiten tegenkomen, maar pas goed op want er zijn ook soms vallen die je kunnen verassen. In onderstaande trailer krijg je alvast een indruk van deze nieuwe PS4 game die op 18 Oktober zal verschijnen.

Dit is wat we al weten

In Ghostbusters : Spirits Unleashed staat je een nieuw en filmisch avontuur te wachten. Zo is het belangrijk om te weten dat er niet een specifieke locatie is die je beschermd. Gedurende het spel zul je meerdere locaties vrijspelen en je kunt dus ook op meerdere plekken tegelijkertijd nodig zijn om de spoken te bestrijden. Het is een game die niet alleen door kinderen gespeeld kan worden, maar ook voor de volwassenen die vaak de film al meerdere keren gezien hebben is het een aanrader. In de multiplayer stand kun je vrienden uitdagen om samen verstoppertje te gaan spelen. Een van de spelers zal dan ook het spook moeten spelen wat door de andere 3 spelers wordt opgejaagd en gevangen moet worden. Je kiest er zelf voor of je een spook wordt wat over slijm beschikt of dat je juist gaat voor een spook dat wapens en andere voorwerpen kan oppakken om zichzelf te verdedigen.

Het hoofdkwartier van de Ghostbusters is natuurlijk net als in de film in een oude brandweer kazerne. Je kunt naar de boekenwinkel van Ray gaan om nieuwe missies aan te nemen. Dit is meestal de plek voor nieuwe missies, maar het kan ook zijn dat hij even geen werk voor je heeft. In deze boekenwinkel kun je ook oefenen en bovendien kun je daar ook het uiterlijk van je personage aanpassen. Last but not least raden we je aan om de fysieke uitgave te bestellen. Deze beschikt namelijk over verschillende extra’s die je gedurende het spel goed kunt gebruiken.

 

Dit product is te koop bij :

nedgame.nl (€28,00)
bol.com (€29,00)

 

Dit product is te koop bij :

nedgame.nl (€28,00)
bol.com (€29,00)