Gaming headset black friday

De gaming headset black friday is nu al begonnen. Daarom hebben wij alvast 2 headsets eruit gepikt die zeker de moeite waard zijn. We hebben deze keer gekozen voor het merk Epos, maar de komende dagen kan dit nog veranderen. Iedere dag komen er immers weer steeds meer merken met aanbiedingen. We hopen dat ook de steelseries headsets hier tussen komen te staan. Het percentage lijkt minimaal, maar voor de grote merken is dit toch een uitzondering. Vorig jaar kwamen ze namelijk hooguit tot 20%, waar ze nu al de 45% halen!

1 Epos H3 PRO – PS4, PS5, Xbox Series en PC headset – 29% korting

De Epos H3 Pro staat op nummer 1 in de lijst van gaming headset black friday aanbiedingen. Dit is niet geheel onterecht, want dit is gewoon een van de beste headsets van 2022. Hij beschikt namelijk over een hele goede microfoon. Bovendien heeft die microfoon een ruisonderdrukker waardoor de rest van het team geen achtergrondgeluiden hoort als jij aan het woord bent. Bovendien beschikt hij over 7.1 Surround Sound en dat is toch ook wel het neusje van de zalm bij de headsets. Er zijn maar weinig headsets in deze prijsklasse die daarover beschikken.

De oorkussens hebben een soort foam vulling waardoor ze geen drukkende werking hebben. Als je urenlang achter elkaar gaat gamen dan merk je daadwerkelijk een verschil ten op zichte van andere merken. Ook zijn ze niet helemaal rond zoals je op de foto kunt zien en dat zorgt er juist voor dat hij goed blijft zitten. Bovendien is hij op bijna alle platformen te gebruiken en daardoor hoef je dus ook geen verschillende headsets te kopen. Je zou het kunnen zien als een investering in de toekomst, want de levensduur is uiteraard ook stuk langer.

Adviesprijs: €279,-
Black friday prijs €199,-

2 Epos H3 Hybrid wireless gaming headset – 45% korting

Als tweede gaming headset black friday hebben we de Epos H3 draadloze gaming headset. Het voordseel is dat deze headset afdekplaatjes heeft voor de aansluiting. Je kunt hem dus ook makkelijk mee nemen naar een andere locatie. Bovendien zit er een grote accu in die tot wel 37 uur kan meegaan. Eventueel kun je deze headset ook opladen tijdens het gamen en dat scheelt ook kostbare tijd.

Adviesprijs: €179,-
Black friday prijs €99,-