Fortnite Fresh Legends Pack PS4-spel

 

Dit product is te koop bij :

bol.com

Fortnite Legends PS4 game

Fortnite Legends is een PS4 game die al enige tijd geleden is verschenen, maar toch blijft hij erg leuk. Bovendien komen er nog steeds regelmatig nieuwe personages naar deze game toe. Dit is een oorlogsgamer waarbij je met je favoriete karakters lekker kunt vechten. Het leuke is toch wel dat je naast de wapens ook verschillende uitbreidingen hebt voor het uiterlijk. Dit is een uitbreiding op de originele game Fortnite Save the World. De makers zijn wel erg slim geweest want wat begon met een gratis game is uiteindelijk door de uitbreidingen een goed lopende business geworden. Er wordt in verhouding aan de uitbreidingen meer verdiend als het uitgeven van enkel een game.

Fortnite staat bekend om zijn prachtige graphics. Hierbij beleef je het spel ook een stuk intenser. Bovendien zorgt iedere uitbreiding er weer voor dat je nieuwe avonturen kunt beleven. Niet alleen op het gebied van personages, maar ook de nodige gevechten. Daarnaast is het spel te spelen door iedereen, want de gameplay is niet perse van het hoogste niveau. Gemmideld gezien vlieg je door de levels heen. Ook is het mogelijk om deze game samen met vrienden te spelen.

Star Wars personages komen aankomende week naar deze PS4 game

In de PS5 game Fornite Legends is het ook mogelijk om de bekende Star Wars personages toe te voegen. Het is niet voor niets dat ze hier deze week mee komen, want internationaal is het Skywalker week. Game ontwikkelaar Epic Games is daarom een samenwerking gestart met Disney. Je kunt dit gewoon als uitbreiding direct in de game bestellen en hoeft hiervoor dus niet naar de winkel. De prijs is op het moment van schrijven nog niet bekend, maar wij verwachten niet dat het meer als 20 euro zal gaan kosten. Dat is dus redelijk betaalbaar.

Fortnite Fresh Legends Pack PS4-spel

 

Dit product is te koop bij :

bol.com