Final Fantasy Stranger of Paradise – Playstation 4

Final Fantasy Stranger of Paradise is een van de beste actie games voor de Playstation 4 van 2022. Het is een van de weinige games die hardcore action ook echt weet waar te maken. Een ding is zeker, en dat is dat je niet hoeft stil te zitten. Het doel is om het licht van de kristallen uiteindelijk terug te brengen naar de originele locatie. Hiervoor zijn er de nodige hindernissen die je moet overwinnen, maar ook veel epische gevechten. Je kunt zelf aan het begin van het spel al bepalen hoe moeilijk je het wil hebben. Eventueel zou je het spel later nog een tandje hoger kunnen gaan spelen. Ga jij ervoor zorgen dat er vrede op aarde is? Of komt er toch weer een nieuwe wereld van duisternis?

Nog meer interactie tijdens het spelen

In de PS4 game Final Fantasy Stranger of Paradise vindt je meer actie als ooit tevoren. Tijdens het voltooien van de missies kun je namelijk in de job tree ook missies krijgen voor andere personages. Hierdoor verbeter je niet alleen de vaardigheden en wapens van jezelf, maar ook die van de rest van het team. Continue komen er weer nieuwe missies bij en dat zorgt voor voldoende uitdaging. Let dus goed hierop tijdens het spelen, want ieder wapen of andere vorm van uitrusting dat draagt het personage zichtbaar met zich mee. Ook kun je het in de multiplayer stand spelen met 2 of 3 spelers tegelijkertijd. Dit zorgt voor nog meer avontuur buiten het hoofdverhaal.

Nieuwe content beschikbaar in Januari 2023

Wederom is er een nieuwe DLC die eraan zit te komen voor Final Fantasy Stranger of Paradise. Op 27 Januari zal deze door iedereen die deze PS4 game heeft kunnen worden gedownload. In onderstaande video zie je alvast wat je ervan kunt gaan verwachten. Verder is er nog niet echt veel qua details vrijgegeven, maar we zijn benieuwd wat er de komende weken onthuld gaat worden.