Dragon Ball Kakarot – PS4 gamereview

De PS4 game Dragon Ball Kakarot is inmiddels al weer 1,5 jaar oud, maar toch blijft hij vernieuwen. Wij zijn zelf ontzettend fan van deze game al sinds hij op de Playstation 1 uitkwam. Echter is het op de PS4 toch wel een stuk beter, want de beelden zijn natuurlijk grafisch sterker. Dit is echt zo’n game waarbij je geniet van het vechten door de special effects die hieraan toegevoegd zijn.

Het leuke aan dit specifieke spel is toch wel dat je veel epische gevechten gaat voeren, die je in het verleden misschien ook wel gedaan hebt. Echter zijn het een flink stuk meer gevechten en daarnaast is de uitdaging ook erg groot. Hoe verder je in het spel komt, hoe moeilijker het wordt. Je kunt in de rol kruipen van verschillende personages. Het is dus ook een idee om het spel meerdere malen te gaan speen. Er is namelijk per personage toch wel wat extra content te vinden. Vandaar dat wij pas na lange tijd deze review schrijven.

Ook verkrijgbaar voor de Xbox one en Nintendo Switch

De belangrijkste kenmerken van deze PS4 game

Dragon Ball Kakarot is een PS4 game die niet alleen draait om de gevechten. Er zijn namelijk ook verschillende dialogen die je gaat voeren. Daarnaast ga je ook verschillende nieuwe vrienden maken. Bovendien is het ook zo dat je samen een hapje gaat eten en dat maakt hem ook best geschikt als game voor de jongeren. Echter is het leukste natuurlijk dat je ook samen kunt gaan trainen. Zo leer je de aanvallen en combo’s beter onder de knie te krijgen. Er zijn verschillende gebieden die je kunt verkennen en regelmatig verschijnen er DLC’s die je kunt downloaden.

Nieuwe DLC beschikbaar

Er is vandaag een nieuwe DLC bekend gemaakt voor Dragon Ball Kakarot. Vanaf 13 Januari 2023 is deze beschikbaar en het zal draaien om het personage Bardock. Dit is de vader van een van de hoofdrolspelers Goku die we al tientallen jaren kennen. Er zullen ten minste nog 2 andere DLC’s in 2023 beschikbaar worden gesteld en daardoor blijft het leuk om te spelen. We hebben tot nu toe nog maar 2 andere seizoenen gehad van deze PS4 game. In de trailer zien we dat niet Goku, maar zijn vader Bardock het opneemt tegen de kwaadaardige Frieza. In deze uitbreiding is hij de held die de planeet van de ondergang moet gaan beschermen. We hopen dat er de komende weken nog meer bekend wordt over deze review.

 

Dit product is te koop bij :

nedgame.nl (€19,99)
bol.com (€27,00)

 

Dit product is te koop bij :

nedgame.nl (€19,99)
bol.com (€27,00)