De 7 beste gamestoelen 2023

Mensen die veel gamen hebben vaak baat bij een gamestoelen. Tijdens het gamen zit je vaak langere periodes van tijd achter een scherm. Een normale IKEA bureaustoel is perfect voor een uur of twee, maar voor langere periodes van tijd kunnen deze stoelen klachten veroorzaken. Een niet comfortabele stoel kan zorgen voor rugklachten, last van je nek en pijn in de schouders. Gamestoelen zijn gemaakt om comfort te bieden voor mensen die een lange tijd in deze stoel willen zitten. Daarnaast hebben de stoelen ook allerlei verschillende standen waar je fijn op kan zitten zodat je op je best kan gamen.

De Ergonomische gamestoel van Underestimate

Zit je veel achter de computer te gamen? Dan is deze gamestoel echt iets voor jou. De stoel biedt extra ondersteuning in de onderrug en in de nek met kussens en zorgt er op deze manier voor dat je comfortabel kan zitten, ook voor langere tijden. Het zwart met rode ontwerp past bij de setup van de meeste gamers en de witte lijnen geven een mooi detail aan de stoel. De stoel is verstelbaar zodat je deze aan kan passen op de best mogelijke hoogte en zo goed mogelijk achter je bureau kan zitten.

De BluMill Gamestoel

De gamestoel gemaakt door BluMill is anders als andere gamestoelen op de markt. Deze loungestoel zit lager bij de grond en is ideaal als stoel om voor de TV te zetten als je PlayStation daarop aangesloten zit. De stoel heeft een ingebouwde speaker zodat je tijdens het gamen kan genieten van je favoriete muziek en de stoel is ook inklapbaar om gemakkelijk op te bergen. Deze stoel heeft geen poot en wielen en zit dus aardig laag bij de grond. De zitting is echter ideaal om in te relaxen en je favoriete spellen te spelen.

De GTRacer Pro

Een van de meest bekende gamestoelen op de markt is de GTRacer Pro. Deze stoel is ideaal als bureaustoel. De stoel is te vinden in allerlei verschillende kleuren. De stoel staat bekend om zijn comfort en de veel verschillende opties om je game ervaring zo fijn mogelijk te maken. De stoelen zijn namelijk gemakkelijk te verstellen, bieden extra ondersteuning voor de onderrug en de nek en hebben een fijne armsteun. De positie van de stoel is zo gemaakt om ervoor te zorgen dat je de hele dag comfortabel op de stoel kan gamen. Zelfs de nekkussens zijn te verstellen zodat de stoel geschikt is voor mensen van verschillende lengtes.

De LifeGoods AlphaX Gamestoel

De AlphaX gamestoel van LifeGoods heeft een ander ontwerp als de meest bekende gamestoelen. De stoel is ook verstelbaar en heeft een kussen voor nekondersteuning en een kussen voor je onderrug. Het grote verschil van deze stoel is echter dat de stoel te kantelen is, iets langere armleuningen heeft en ook een steun heeft voor je voeten. Deze voetensteun kan je uitklappen zodat je lekker onderuit kan zitten terwijl je aan je bureau zit. Deze stoel is ook ideaal om voor de televisie te zetten.

Nifty Living Gamestoel

Ben je op zoek naar een iets goedkopere oplossing? De meeste stoelen hierboven zijn aardig groot en kosten meer dan 100 euro. Deze stoel heeft een iets lagere prijs, namelijk 89 euro. De stoel is ook een stuk minder groot en ziet er meer uit als een traditionele bureaustoel die je in een kantoor ziet. Toch zijn er een aantal functies die de stoel meer comfortabel maken. Zo is de rugleuning en het zitvlak gemaakt voor comfort, is de stoel verstelbaar en zijn de armleuningen lekker groot zodat je fijn kan zitten achter het bureau.

Trust GXT 716 Rizza Gaming stoel

RGB-verlichting is steeds populairder aan het worden in de wereld van PC gaming. Tegenwoordig worden er toetsenborden, muizen, muismatten en componenten verkocht voor je computer met RGB-verlichting. Het voordeel hiervan is dat je al deze elementen kan aanpassen naar je favoriete kleur en je setup een futuristische uitstraling kan geven. De gamestoel van Trust is verstelbaar, heeft een neksteun en een kussen voor je onderrug zodat je comfortabel kan zitten, een leun functie maar ook ingebouwde RGB-verlichting. Deze verlichting kan je aanpassen naar de kleur van de rest van je equipment om je steup er zo mooi mogelijk uit te laten zien.

Gamestoel van Seven Comfort

De laatste gamestoel die besproken wordt in dit artikel is de stoel van het merk Seven Comfort. Deze stoel bezit over het keurmerk volgens de Europese normering NEN-EN 1335 en biedt het optimale comfort tijdens het gamen. Het verstelbare rug kussen en nek kussen zorgen ervoor dat je ook voor lange tijden fijn kan zitten in de stoel. Ook kan je de zithoogte van de stoel verstellen wat ideaal is voor het bureau. Je kan de stoel naar achter leunen en afstellen naar al jouw voorkeuren.

De beste gamestoel voor jou kiezen

Er zijn verschillende soorten gamestoelen te vinden op de markt. Maar hoe kies je de beste stoel? De meeste mensen zouden een stoel kiezen door af te gaan op het ontwerp en de kleuren die worden gebruikt. Een stoel met mooie kleuren die passen bij de rest van je uitrusting zijn vaak de beste. Als je erg lange tijden achter je computer zit is het ook erg aan te raden om voor een stoel te gaan met een kussen voor je nek en je onderrug, omdat deze fysiek de beste ondersteuning bieden tijdens het gamen.

Er zijn tegenwoordig veel verschillende stoelen te vinden op de markt. Als je via het internet een gamestoel besteld kan je natuurlijk niet aanvoelen hoe deze zitten. Door de omschrijvingen van de stoelen te lezen en de reviews te bekijken kan je ongeveer inschatten hoe goed de stoel nou precies is, en aan de hand hiervan een keuze maken. Natuurlijk zijn de kleuren en het ontwerp ook belangrijk, en als je vaker voor de televisie zit te gamen op een PlayStation of Xbox zijn andere stoelen misschien meer geschikt. De stoelen vernoemd in dit artikel zijn echter de zeven beste gamestoelen op het moment!

 

Dit product is te koop bij :

bol.com (€189,00)
coolblue.nl (€190,00)

 

Dit product is te koop bij :

bol.com (€189,00)
coolblue.nl (€190,00)