Black Friday Nederland is begonnen met PS4 games

Er zijn weer veel leuke PS4 games met kortingen oplopend tot 80% tijdens de Black Friday in Nederland. Wij hebben de prijzen bij verschillende webshops en winkels vergeleken. Daarnaast hebben we ook gekeken naar de content die een PS4 game te bieden heeft. We hebben daarom een top 5 met de beste aanbiedingen voor je op een rij gezet.

Rainbow Six Extraction – PS4 game aanbieding

De eerste in de rij van PS4 games die in de actie zijn tijdens Black Friday Nederland is toch wel Rainbow Six Extraction. Vroeger had je een team van 6 operators, maar in deze editie kun je er uit 18 kiezen. De keuze is daarin niet makkelijk, want ze hebben allemaal hun eigen specialiteiten. Bovendien beschikken ze ook allemaal over een uniek wapen en andere gadgets.

Tevens zijn er 4 regio’s waar je kunt spelen die beschikken over 12 verschillende mappen in totaal. Qua speelveld is er dus al veel uitdaging, maar ook qua vijanden. Naarmate het spel vordert zal niet alleen de uitdaging toenemen, maar ook de beloningen die je dan kan verdienen. Tevens evolueert de parasiet waar je het vaak tegen opneemt in het spel zelf ook. In totaal zijn er wel 10 types die je kunt verslaan en waar altijd weer een ander wapen of gadget beter op werkt.

Monopoly Madness – PS4 games Black Friday Nederland

Een andere opvallende PS4 Games aanbieding tijden de Black Friday Nederland is toch wel Monopoly Madness. Het spel is wel gebaseerd op het bordspel, maar het is helemaal tot leven gekomen. Je wandeld namelijk door de straten en het doel is om alle eigendommen die je kunt krijgen te gaan bezitten. Er zijn verschillende minigames die je moet spelen om grondstoffen of andere beloningen vrij te spelen.

Daarnaast moet je het ook tegen andere spelers opnemen en verslaan zodat je weer meer geld verdiend. Ook zijn er bijzondere power ups te krijgen wanneer je bij het algemeen fonds komt. Net zoals in het bordspel is het altijd maar afwachten wat het kaartje zegt. Je weet van tevoren dus niet welke power up je gaat krijgen en waarvoor je hem kunt gebruiken. In totaal zijn er 20 personages die je kunt spelen, wat ook meer is als bij het reguliere spel.

Far Cry 6 – Black Friday PS4 games

Een van de bekendere PS4 games die in de Black Friday Nederland actie zit is toch wel Far Cry 6. Deze PS4 game staat in het teken van een guerrillastrijder die maar een doel heeft en dat is het bevrijden van de natie. Dit is niet makkelijk en iedere keer moet je het tegen steeds sterkere strijders opnemen. Echter heb je wel te maken met het grootste speelveld waar handige items en powerups zijn te vinden. Je ogen goed open houden en de boel verkennen heeft dus ook echt nut. Bovendien zorgt dat voor nog wat extra speelplezier.

Naarmate het spel vordert kan je het niet meer alleen aan. Je krijgt dus ook de mogelijkheid om amigo’s in te huren die je bij de strijd helpen. Bovendien zijn er ook weer heel veel nieuwe wapens toegevoegd aan inmiddels alweer het 6de deel van deze game. Ook zijn er verschillende voertuigen die je kunt gaan besturen. Naast de hoofdstad speelt een groot deel zich ook af midden in de jungle. En we hebben ook een kleine strijd die je gaat voeren op het strand.

Far Cry 6 PS4 game

 

Dit product is te koop bij :

bcc.nl (€15,00)

Fifa 22- PS4 game aanbieding

Fifa 22 is ook een PS4 game aanbieding die we al langere tijd aan zagen komen voor de Black Friday in Nederland. Desalniettemin is het zeker de moeite waard om deze game te kopen. Hij beschikt over veel content voor een lage prijs. Bovendien kun je vooral de keepers nog beter trainen in deze editie. Ook hebben ze er weer alles aan gedaan om het uiterlijk van de spelers te upgraden. We kunnen uren over de voor- en nadelen van deze game spreken, maar je moet het ervaren om er een oordeel over te kunnen hebben.

Fifa 22 PS4 game

 

Dit product is te koop bij :

bcc.nl (€15,00)

Just Dance 2022 – PS4 game aanbieding

Just Dance 2022 is nog maar een jaar oud, maar zit nu al tussen de PS4 games aanbiedingen tijdens Black Friday in Nederland. Ook in deze editie zijn er inmiddels al weer meer als 40 nieuwe nummers toegevoegd. De reden voor vele mensen om deze te kopen is natuurlijk de nieuwe K3 hit waterval. Na de zoektocht K2 zoekt K3 is deze meteen opgenomen en je kunt daarmee je dansmoves echt testen. Ook zitten er de nodige klassiekers voor de jongeren en volwassenen tussen. Bovendien is er voor de allerkleinste een speciale kids modus met 8 unieke kinderliedjes.

Just Dance 2022 PS4 game

 

Dit product is te koop bij :

bcc.nl (€15)