Wat je nog even moet weten over de PS4 Slim

door 31 mei 2018Playstation

Een paar simpele feitjes over de PS4 Slim

Er zijn eigenlijk maar drie dingen die je moet weten over de PlayStation 4 Slim & PS4 Slim kopen

Als je al een PS4 hebt, kun je dit model negeren. Het is eigenlijk exact dezelfde hardware, alleen in een kleinere behuizing.

Als je op zoek bent naar een nieuwe PS4, moet je eerst denken aan de PS4 Pro, het step-up model met een grotere harde schijf en (mogelijk) betere 4K-vriendelijke graphics.

Als je geen 4K-tv hebt en je bent een PS4-shopper voor het eerst met een beperkt budget, is de PS4 Slim misschien wel een goede optie voor jou.

playstation slim
playstation sim

De PS4 Pro is ook een goede optie voor 4K

Beide nieuwe PS4-modellen hebben dezelfde games en kunnen dezelfde accessoires gebruiken, waaronder Sony’s PlayStation VR-headset. Maar de Playstation Pro is ontworpen om scherpere afbeeldingen te bieden bij aansluitingen op een 4K-tv, als u een specifieke titel afspeelt die een softwarepatch heeft gekregen om betere beelden mogelijk te maken.

Het probleem? In de aanvankelijk 4K-vriendelijke games die we hebben bekeken, zagen we geen enorm verschil met de niet-verbeterde versie die wordt uitgevoerd op een identieke tv van een van de oude PS4 consoles.

Dat kan veranderen als we de eerste reeks games zien die van de grond af zijn ontworpen om te profiteren van de krachtigere hardware van de Pro. Maar zelfs zonder de betere graphics op de eerste dag, is de grotere 1 TB-harde schijf van de PS4 Pro & Slim en de wetenschap dat je een zekere mate van toekomstbestendigheid hebt, misschien wel de extra € 100,- waard voor sommigen.

Wist je al dat Sony is begonnen met Sony Playstation VR? Klik op de link om er meer over te lezen.

Daarnaast hebben we nog een aantal artikelen met handige tips voor gebruik van de Playstation. Als je deze tips hanteert kun je jouw game-ervaring zeker verbeteren en heb je steeds meer plezier in het spelen van de vele games die beschikbaar zijn voor de Playstation Pro & Slim.

Handige & leuke Video’s
Sims Playstation 4

Sims Playstation 4

Sims Playstation 4 Sims Playstation 4 is een game waarbij je een tweede werkelijkheid aangaat. Het is een...

Welke spelcomputer moet je hebben en waarom? 

Welke spelcomputer moet je hebben en waarom? 

Welke spelcomputer moet je hebben en waarom?  Er zijn talloze spelcomputers beschikbaar op de markt en het is belangrijk om de juiste keuze te maken. Hieronder staan enkele van de meest populaire en geavanceerde spelcomputers die beschikbaar zijn. Waarom zou je...

Deze 5 spellen voor je playstation 5 moet je hebben

Deze 5 spellen voor je playstation 5 moet je hebben

Deze 5 spellen voor je playstation 5 moet je hebben Ben je een playstation 5 spellen liefhebber? Houd je van games spelen? Je hebt dan zoveel verschillende spellen die je kunt spelen op je playstation. Soms is het lastig om een goede game uit te zoeken uit het grote...