3 PS4 games die sterk zijn afgeprijsd – Tip van de sint

Deze week hebben we ook weer een tip van de sint en dat zijn de onderstaande PS4 games die flink zijn afgeprijsd. We hebben hierbij niet alleen naar de prijs gekeken, maar vooral de content die een game te bieden heeft. Voor jong en oud zitten er leuke PS4 aanbiedingen tussen!

Hitman 3 60 % korting

Hitman 3 Is een van de PS4 games die flink is afgeprijsd, maar ondanks de prijs toch zeker de moeite waard is. Het is niet voor niets een tip van de sint. In het 3de deel keert agent 47 weer terug en dat is niet zomaar. Hij is immers een van de bekendste, maar ook slimste agenten die er binnen de organisatie is. Het leuke van het spel is toch wel dat je ook veel vrijheid hebt. Er zijn missies die je uit moet voeren om verder te komen, maar je kunt ook de open wereld verkennen als je even geen actie wil. Het is niet voor niets een van de meest populaire First Person Shooter (FPS) games voor de Playstation 4. Daarnaast kun je hem ook spelen met de Playstation 4 VR bril. Hier zijn 20 prachtige locaties voor gemaakt voor een nog intensere game beleving.

Watch Dogs Legion 80 % korting – PS4 games

Als 2de in de PS4 games lijst met kortingen staat Watch Dogs Legion. Ook dit is weer een belangrijke tip van onze goede sint. Gemiddeld gezien scoort deze game bij onafhankelijke bureaus en gamebedrijven een 8,5. De staat heeft de bevolking onder druk en het is jouw taak om de bevolking ademruimte te geven. Je ziet tevens ook in de stad dat de onderwereld een grote grip heeft op de maatschappij. Ook daar moet jij verandering in brengen. Het verhaal speelt zich af in Londen een van de meest populaire steden van de wereld. Een van de leukste dingen is toch wel dat je alle personages kunt spelen. Bovendien kun je ook spectaculaire missies doen samen met 3 vrienden in de co-op stad. Ontdek een scala aan wapens en bovendien de vele missies die dit spel te bieden heeft. Tevens leer je ook hacken in deze fictieve wereld.

Starlink Starter Pack 90 & korting

Last but not least komen we bij Starlink Starter dat als een van de weinige PS4 games met 90% korting te verkrijgen is. Het is een game met speelbare personages en ruimteschepen in real life. Alles in dit spel heeft te maken met een grote reis door het heelal. Je leert hier bijvoorbeeld over het hoe en wat het zit op planeten met de groei van planten. Maar ook leer je nieuwe exotische dieren kennen. Daarnaast kun je gedurende het spel je moederschip meerdere keren upgraden. Tevens zijn er ook gevechten waarbij je unieke combo’s kunt uitvoeren. Tevens kun je hem ook op split screen samen met je vrienden spelen en missies uitvoeren. Het is een game voor kinderen vanaf 7 jaar en daarom blijft hij razend populair ondanks de lage prijs. Kortom genoeg tips van de sint die het kopen van een cadeau een stuk makkelijker maken,

 

Dit product is te koop bij :

bol.com (€9,49)
nedgame.nl (€12,00)

 

Dit product is te koop bij :

nedgame.nl (€12,00)
bol.com