playstation controller vergelijken

Gemakkelijk alle aanbieders van Playstation 4 controllers vergelijken en nooit meer te veel betalen!

Alle console aanbieders onafhankelijk vergelijken voor de beste prijs

Alle informatie op een centrale plek gemakkelijk te vinden

Altijd als eerste op de hoogte van acties & kortingen

Met een paar simpele klikken de beste prijs met de beste voorwaarden

PS4 Slim kopen
Alternate ps4slim
PS4 Slim Coolblue
PS4 Slim BOL
PS4 controller aanbieding

Playstation 4 Games

Playstation 4 Pro

Playstation VR

goedkope ps4 controller
ps4 controller skin

PS4 Controller

Je hebt vast wel eens een Playstation 4 Controller in je handen gehad tijdens het gamen, veel mensen kiezen namelijk voor de Dualshock V2. Dit is de nieuwste variant van Playstation en maakt je game ervaring nog rijker. Wellicht ben je ook wel eens PS controllers tegen gekomen in andere vormen en maten dan het traditionele model. Zijn deze controllers beter? Lees snel verder.

Playstation Plus
Playstation Games
Playstation Consoles
Playstation 4 Accessoires

ps4 controller goedkoop

Een PS4 Controller kopen

Op de markt kun je ontzettend veel Playstation 4 controllers kopen, zowel van het merk zelf als van derde partijen. Maar wat houdt dat “derde partij” dan precies in? Dit betekent dat de controller is geproduceerd door een ander merk dan Playstation zelf.

Kwaliteit derde partij Playstation controllers

Er gaan wel eens geruchten dat Playstation controllers van derde partijen niet over een degelijke kwaliteit beschikken. Dit is absoluut niet zo, deze soort controllers werken identiek aan de PS4 Dualshock V2 controllers. Vaak verschillen ze wat qua uiterlijk en zal het iets anders in je hand liggen. 

Je zit dit gegeven ook veel voorkomen bij Nintendo Controllers, een bekend merk onder de controllers is Hori, zij maken ook voor Playstation afwijkende controllers voor de gamer met specifieke wensen.

Goedkoopste PS4 controller

Ben je op zoek naar een goedkope PS4 controller dan is het slim om na te gaan wat je wensen zijn. Wil je een standaard kleur of ga je liever voor een limited edition controller? De standaardkleuren zijn bij veel retailers vaak wat goedkoper, het is natuurlijk vanzelfsprekend dat de prijzen van limited editions wat hoger liggen.

PS4 controller skins

Skins voor de Playstation controller gebruiken is een simpele en snelle manier van geld besparen. Kies een standaard kleur voor je Playstation 4 controller en kijk naar controller skins die je leuk of mooi vindt. Zo heb je meteen een custom PS4 controller. Je controller heeft een uniek en persoonlijk design en jij hebt toch weer wat euro’s bespaart.

PS4 Pro controller, is dit een andere?

De nieuwste Playstation controller genaamd de Dualshock 4 V2 wordt standaard bij je PS4 Pro meegeleverd. Het is dus niet zo dat je een volledig andere controller gaat ontvangen. Hiernaast staat de de nieuwste controller gedetailleerd beschreven.

Voor die-hard gamers zijn er derde partijen die zogenaamde PS4 Pro controllers uitbrengen. Deze hebben een ander uiterlijk waardoor de gamer in veel gevallen sneller kan reageren. Deze controllers sluiten feilloos aan op je console.

Layout Playstation 4 controller

De traditionele PS4 controller zoals je gewend bent beschikt over 10 digitale knoppen, 2 analoge besturingselementen met triggers, een synchronisatie knop en een zogenaamde D-pad met haar pijltjestoetsen.

We moeten natuurlijk de 4 knoppen met kenmerkende symbolen van Playstation niet vergeten. Een handige tip voor gamers die snel moeten schakelen naar een Xbox controller, je kunt bij je controller instellingen de indeling van je knoppen veranderen.

PS4 Controller V2

De nieuwste controller van Playstation genaamd, DUALSHOCK 4 V2 is verkrijgbaar. Ervaren gamers zijn zeer te spreken over het nieuwe model dat revolutionaire functiemogelijkheden combineert met het prachtige, innovatieve design.

Playstation heeft gekozen voor kleuren met een matte afwerking en de lichtbalk naar de bovenkant van de controller verplaatst, hiermee kunt gemakkelijk communiceren door middel van een usb kabel met andere gamers.

Innovatieve functies op de PS4 V2 Controller

Playstation heeft haar lat hoger gelegd en wilde de game ervaring nog meeslepender maken, de nieuwe PS4 controller beschikt dan ook over nieuwe functionaliteiten. 

De controllers beschikken voortaan over een six-axis-sensor en een touchpad die een totaal andere game ervaring bieden. Tevens beschikt de controller over een handige deel knop. Met slechts één druk op de knop kun je je video’s streamen.

Bedrade PS4 controllers zijn verleden tijd

Je kunt het je wellicht nog herinneren, gamen aan een snoer, op zichzelf niks mis mee maar het benadeeld wel degelijk je game ervaring. De Dualshock V2 is dan ook draadloos. 

Wat leuke filmpjes over de Playstation Controller

Beste controllers voor de Nintendo Switch

Beste controllers voor de Nintendo Switch

De beste besturing voor je Nintendo Switch De Nintendo Switch Joy-Cons zijn fantastische controllers, maar niet iedereen vindt ze leuk. De knoppen zijn klein en mensen met grotere handen vinden dat irritant of moeilijk te hanteren. Natuurlijk heeft Nintendo de Pro...

Top 5 beste Xbox Controllers

Top 5 beste Xbox Controllers

Wat zijn de beste controllers voor de Xbox? Er zijn enorm veel controller te koop voor de Xbox, het is niet zo dat controllers van andere merken zoals de Playstation Dualshock iets meer of minder kunnen. Het gaat vooral over de handligging en uiterlijk van de...

Top 5 beste Playstation 4 Controllers

Top 5 beste Playstation 4 Controllers

Wat zijn de beste controllers voor de Playstation? Er zijn op de markt enorm veel verschillende controllers te koop van allemaal verschillende soorten game consoles, je ziet door de bomen het bos niet meer. Desalniettemin is een controller enorm belangrijk voor je...

Videogame controllers zijn allemaal hetzelfde

Videogame controllers zijn allemaal hetzelfde

Videogamecontrollers zijn vaak gelijk aan elkaar Het belangrijkste verkoopargument van de Nintendo Switch is zijn talloze speelstijlen. Je kunt het als een handheld spelen. Je kunt het gestut als een tablet spelen. En je kunt het als een thuisconsole spelen. Deze...

Acht controller ondersteuningen, speel nooit meer alleen

Acht controller ondersteuningen, speel nooit meer alleen

De topfunctie van de Microsoft consoles zijn de acht controller ondersteuningen De ondersteuning van Xbox One aan acht controllers luidt een terugkeer in naar "grote" lokale multiplayer-ervaringen op dezelfde manier dat Kinect HD meer hands-free spelontwikkeling...