Top 3 Playstation 5 faceplate

In de top 3 Playstation 5 faceplate gaan we verschillende modellen van de faceplates met je doornemen. Dit zodat je ook een inzicht krijgt in wat er allemaal mogelijk is. Het ene merk kiest er namelijk voor om alleen de buitenkant aan te bieden, waar andere merken ook een prachtige middle skin hebben. Tevens is het prijsverschil minimaal, ondanks dat er tientallen kleuren te verkrijgen zijn.

PS5 faceplate blauw

De Playstation 5 faceplate blauw van het merk consolegadgets is zeker een aanrader. Met een eenvoudige installatie tover je binnen 10 minuten jouw PS5 om in een blauwe gameconsole. Met een schuiif en klik mechanisme breng je hem makkelijk over de Playstation 5 aan. Dit zorgt ervoor dat het ook goed vast zit en dat je daar geen omkijken naar hebt. Dit specifieke model is alleen te gebruiken voor de Playstation 5 disc, dat heeft namelijk te maken met het formaat.

Unieke gouden Playstation 5 faceplate

We hebben ook een unieke gouden Playstation 5 faceplate gevonden. Deze is gemaakt duurzame materialen, waardoor hitte ook goed afgevoerd kan worden. Bovendien zorgt dit materiaal ook voor een extra beschermlaag, waarmee je de PS5 shockproof maakt. Tevens is hij ook onderhoudsvriendelijk, want het materiaal zelfs is stofvrij. Alleen als je veel aan de PS5 zit dan kun je een keer vingersporen zien. Deze zijn ook makkelijk te verwijderen met een licht vochtige doek. Ook heeft het ABS materiaal een kraswerende werking, waardoor je console er altijd goed uit blijft zien. Tevens is hij ook nog leverbaar in andere kleuren, zoals grijs, blauw en nog 4 andere kleuren. Ook deze heeft de perfecte pasvorm, waardoor je hem in een mum van tijd op de PS5 disc heen monteert.

Faceplate Goud – Playstation 5

 

Dit product is te koop bij :

bol.com

PS5 faceplate rood

De PS5 faceplate rood van het merk Evolize is ook een echte aanrader. Hij heeft niet zomaar een rode kleur, maar het is de trend van de kosmos gemaakt. Ook Evolize maakt gebruik van ABS materialen waardoor de console beschermd is tegen krassen en onderhoudsvriendelijk is gezien het stofvrije karakter. Naast de skins die je aan de buitenkant plaats leveren zij er ook een mee voor het midden. Dit is wel fijn, want je kijkt vaak tegen de voorkant van de console aan en deze krijgt dan een mooi zwart rood effect. Een groot pluspunt is dat Evolize ervoor gekozen heeft om een tutorial te maken over hoe je hem moet installeren. Het is heel makkelijk, maar toch werkt een tutorial een stuk beter als een handleiding.