PS5 TV van het jaar 2022 – Philips The One

We hebben de beste PS5 TV van het jaar 2022 gevonden. Dit jaar hebben wij gekozen voor de 43 inch Philips The One televisie. Dit is voornamelijk om de algehele PS5 game beleving. Deze televisie beschikt namelijk aan de achterzijde over Ambilight die RGB licht weergeeft om de TV heen. Dit zit namelijk niet alleen aan de zijkanten, maar ook aan de bovenkant. Het geeft een gloed die kan reageren op geluid, games of je stelt hem in op een vast patroon.

Daarnaast ondersteund hij 4K weergave dat bij steeds meer Playstation 5 games wordt gebruikt. Bovendien is het een UHD scherm waarbij alles tot wel 4x zo scherp te zien is. Ook donkere ruimtes zijn goed zichtbaar op dit scherm. Daarnaast biedt het ook een hoger aantal pixels aan en ook dit verschil merk je tijdens het gamen. Ook is dit specifiek model te bedienen met je telefoon en zelfs met spraakbesturing. In deze prijsklasse kan je bijna geen betere PS5 TV kopen.

Waarom juist deze televisie?

Een PS5 TV is vaak investering in de toekomst en daarom hebben wij gekozen voor dit model. Dit omdat je vaak eenmalig investeert en 10 tot 15 jaar doet met de televisie. Als je van alle gemakken voorzien wil zijn is dit zeker een aanrader. Je kunt namelijk met een druk op de knop ook switchen naar het SMART gedeelte. Hier kun je tussen het gamen door even een serie streamen in de pauze. Maar je kunt het natuurlijk ook gebruiken om bijvoorbeeld op YouTube te kijken naar andere PS5 gamers. Vervolgens schakel je ook weer snel terug, want video tutorials verbeteren nu eenmaal de prestaties.

Een ander bijkomend voordeel is toch wel dat je ook geen PS5 headset meer nodig hebt. Dit omdat Philips een goed geluid heeft zitten op deze PS5 TV. Het is daarnaast een Android TV en dat is wel een stuk makkelijker qua bedienen. Veel mensen hebben een smartphone met Android en daarom wijst dit zichzelf wel. Ook kun je in je vrije tijd hier een Bluray speler of andere spelconsole op aansluiten. Dit omdat hij over maar liefst 4 HDMI poorten beschikt en zelfs een 2.1 HDMI poort voor nog betere kwaliteit.

Kies voor een snelle 4K TV

Er is ook een andere reden dat wij voor de Philips The One PS5 TV hebben gekozen en dat is de input lag. Normaliter zit dit tussen de 25 en 60 voor de meeste gamers. Maar bij dit model slechts 11 miliseconde wat zeker een merkbaar verschil is. Veel sneller zul je ze niet snel tegen komen. Daarnaast biedt hij een verversingsnelheid van 100 Hertz wat meer als voldoende is voor 85% van de Playstation 5 games. Dit zorgt ervoor dat tijdens het gamen de beelden vloeiend overlopen.