PS5 monitor

Een PS5 monitor kopen is een stuk moeilijker als dat de meeste mensen denken. Er zijn namelijk een aantal belangrijke factoren waar je op kunt letten om het maximale uit de Playstation 5 te halen. Echter is dit ook wel een beetje afhankelijk van het budget wat je te besteden hebt. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk dat hij 4K beeldkwaliteit heeft. Dit zien we namelijk steeds meer voorkomen in PS5 games. En eerlijk is eerlijk het 4K beeld is veel scherper en levendiger qua kleur als bijvoorbeeld een Full HD scherm. Daarnaast is het belangrijk dat de televisie ook beschikt over een HDMI 2.0 aansluiting of hoger. Dit omdat de PS5 dit vraagt voor het sturen van de 4K beelden van de games.

We hebben daarom gekozen voor een middenmoot model van Philips wat een beetje betaalbaar is voor de mensen. De enige verbetering die je dan nog zou kunnen doen is voor een hogere verversingssnelheid te kiezen. Sommige spellen vragen 60 – 120 hertz voor snelle beelden. Dit specifieke model biedt 50 Hertz en dat is meer als voldoende voor meer als 50% van de games. De meeste games kun je namelijk ook instellen op een lagere verversingssnelheid. Wil jij echt snelle beelden dan moet je toch al snel denken aan het dubbel bedrag voor een televisie van Philips of een ander merk. Hier hebben wij dus bewust niet voor gekozen!

De belangrijkste pluspunten

De PS5 monitor met de naam PUS7607 van Philips is een platte TV met 4K kwaliteit. Natuurlijk zijn er nog vele voordelen meer en die sommen wij hieronder even voor je op:

  • Levendige kleuren door de 4K UHD kwaliteit wat net een stapje meer is als 4K
  • Dolby geluid wat dus goed te horen is!
  • Slank model dus overal te plaatsen of aan de muur te monteren
  • Het is een SMART TV dus je kunt ook op YouTube games kijken om ervaring op te doen
  • Er zitten maar liefst 3 HDMI poorten op zodat je ook naast de PS5 andere consoles of apparaten kunt aansluiten

Waarom dit model ?

Wij hebben dit model van de PS5 monitor met zorg uitgekozen voor je. Dit omdat hij qua prijs en kwaliteitsverhouding het beste voldoet voor de Playstation 5. Het 4K UHD beeld is erg duidelijk en de game komt dan meer tot leven als op een Full HD scherm. Bovendien is hij ook lekker slank en wordt hij geleverd met een voet. Je kunt dus zelf kiezen of je hem met een muurbeugel aan de muur monteert of op een TV kastje zet. 43 Inch is het meest gekozen formaat door PS5 gamers. Natuurlijk is er veel meer mogelijk, maar dan moet je wel veel budget vrijmaken wat de meeste mensen niet hebben helaas.

 

Dit product is te koop bij :

bol.com (€379,00)
coolblue.nl (€399,00)

 

Dit product is te koop bij :

bol.com (€379,00)
coolblue.nl (€399,00)