PS5 faceplates zijn een geweldige manier om je PlayStation 5 een persoonlijke touch te geven en hem te laten opvallen in je game-opstelling. Deze verwisselbare covers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen, waardoor je de mogelijkheid hebt om het uiterlijk van je console aan te passen aan je eigen smaak.

Met de nieuwe generatie consoles is er veel vraag naar customization-opties, en PS5 faceplates bieden precies dat. Of je nu houdt van felle kleuren, strakke minimalistische ontwerpen of zelfs speciale edities met thema’s van populaire games, er is zeker een faceplate die bij jouw stijl past.

Een ander voordeel van PS5 faceplates is dat ze gemakkelijk te installeren zijn. Je kunt ze eenvoudigweg verwijderen en vervangen zonder dat dit invloed heeft op de prestaties of garantie van je console. Dit betekent dat je kunt experimenteren met verschillende looks en ze zo vaak kunt veranderen als je wilt.

Bovendien kunnen PS5 faceplates ook dienen als bescherming voor je console. Ze kunnen helpen bij het voorkomen van krassen, vlekken en andere schade die kan optreden tijdens het dagelijks gebruik van de console. Door een stevige faceplate toe te voegen, kun je de levensduur van je PS5 verlengen en ervoor zorgen dat hij er altijd als nieuw uitziet.

Kortom, PS5 faceplates bieden een geweldige manier om je console te personaliseren, beschermen en laten opvallen. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe look of gewoon wat extra flair aan je gaming setup wilt toevoegen, deze verwisselbare covers zijn een must-have accessoire voor elke PlayStation 5 eigenaar.

1. Playstation 5 goud skin

Als eerste in de PS5 faceplates top 3 hebben we de unieke goudkleurige staan. Vind je de kleur van de Playstation 5 niet mooi? Of hou je juist heel erg van goud? Dan zijn deze speciale platen iets voor jou! De platen die al op de PS5 zitten, kan je makkelijk eraf halen en vervangen. Je klikt ze gewoon op je Playstation 5 om hem er anders uit te laten zien. Je kan nog steeds alle dingen inpluggen en de platen blijven netjes en schoon.

Let op: Deze platen passen alleen op de Sony PlayStation 5 met een lade voor cd’s, niet op de versie zonder cd-lade.

Playstation 5 Faceplates Goud

 

Dit product is te koop bij :

bol.com

2. Smart RGB LED strip voor Playstation 5

Vervolgens komen we bij de Smart RGB LED strip uit, wat niet echt een faceplate is maar toch wel in onze PS5 faceplates top 3 staat omdat hij je Playstation 5 een ander uiterlijk geeft. De gekleurde lichten die je op je PlayStation 5 kunt plakken, passen zowel op de versie met een disc als de digitale versie.

Deze lichtstrip voor de PS5 past precies op de buitenste rand van de ventilator. Hij blokkeert de lucht niet en is veilig om te gebruiken. We hebben zelfs een speciaal keurmerk gekregen dat laat zien dat ons product voldoet aan alle regels voor veiligheid, gezondheid en het milieu. Met deze lichtstrips kun je meer dan 400 verschillende kleureffecten maken. Je kunt ze heel makkelijk instellen en bedienen met een afstandsbediening of een app.

En als je muziek luistert of games speelt, veranderen de kleuren mee voor een superleuke ervaring. Je kunt ook een timer instellen, zodat het licht automatisch aan en uit gaat op bepaalde tijden. En je kunt zelfs een wekker instellen met jouw favoriete kleur licht. Je kunt de LED-strips in 4 eenvoudige stappen installeren! (Kijk in het boekje) Schuif simpelweg de kapjes van je PlayStation eraf, dan zie je de ventilatoren. Daar kun je de lichtstrip makkelijk op plakken. Sluit het snoertje aan op de USB-poort aan de achterkant van je PlayStation (let op, het moet een DC 5V poort zijn). En klaar is kees!

Playstation 5 Faceplates Goud

 

Dit product is te koop bij :

bol.com

3. PS5 faceplates rood

Als laatste hebben we de PS5 faceplates rood in onze top 3 staan, maar die is in nog tientallen kleuren meer verkrijgbaar. Vind je het zwarte deel van je Playstation 5 niet leuk? Of hou je gewoon van carbon fiber? Dan zijn deze speciale stickers perfect voor jou! Je kunt ze makkelijk op het zwarte deel plakken met de handige openingen erin. Zo kun je je eigen stijl maken!

Playstation 5 Faceplates Goud

 

Dit product is te koop bij :

bol.com