Playstation 5 camera

Met de Playstation 5 camera kun je anderen laten zien hoe jij de beste prestatie neerzet. Deze camera kun je gebruiken om een selfie opname te maken van jezelf. Deze worden vaak aan de gamebeelden onder in de hoek toegevoegd op bijvoorbeeld YouTube. Hij is makkelijk in huis te plaatsen, want er zit een standaard bij waarmee hij kaarsrecht blijft staan. Bovendien beschikt hij over 2 lenzen waardoor het beeld haarscherp is.

Daarnaast is deze camera te gebruiken met alle Playstation 5 tools. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verwijderen van de achtergrond zodat jouw ruimte niet in de spotlight staat maar jijzelf! Je kunt hem met een druk op de knop al aanzetten. Op de originele Sony Playstation 5 controller zit namelijk een create button die je speciaal daarvoor kunt gebruiken.

Waarom juist dit model ?

Veel mensen kiezen juist voor de originele Playstation 5 camera omdat hij gebruiksvriendelijk is. Hij beschikt namelijk over een standaard die je naar eigen wens kunt afstellen. Hierdoor kun je hem bijvoorbeeld bovenaan een PS5 TV plaatsen, maar ook kun je de standaard op een kast, bureau of ander voorwerp zetten. Eenmaal geplaatst kan je ook de hoek afstellen.

Alle beelden kun je vastleggen in 1080 pixels ofterwijl Full HD. Door de 2 lenzen waarvan de camera gebruikt maakt weet je zeker dat je goed in beeld bent. Ook kan je de kijkhoek finetunen, zodat er bijvoorbeeld niet teveel, maar ook zeker niet te weinig afstand is. Bovendien bied iedere Playstation 5 console tools voor het verwijderen van de background. Zo ben je ook echt het middelpunt van de aandacht. Eventueel kun je ook slechts een klein gedeelte van de achtergrond weghalen. Dit is ideaal als je bijvoorbeeld iets in je ruimte hebt hangen, wat niet voor iedereen zijn of haar ogen is bedoeld.