Top 3 Playstation 5 controller

In onze top 3 Playstation 5 controller gaan wij een aantal controllers bespreken die net even boven de standaard controller uitspringen. Wij hebben ervoor gekozen om van verschillende merken de controllers onder de loep te nemen. Dit zodat je ook een objectief oordeel krijgt over de verschillen tussen deze merken en de mogelijkheden van de controller. Lees het rustig door en maak dan pas je keuze!

1. CS E-sports PS5 controller

De CS E-sport Playstation 5 controller is echt gemaakt voor de fanatieke gamer. Er zitten namelijk een aantal programmeerbare knoppen op aan de achterkant. Deze kun je gebruiken voor het snelle schakelen. Aan de voorzijde heb je vaak niet genoeg vingers over voor de controllers, waar je dit aan de achterkant wel hebt. Daarnaast beschikt deze controller over een verbeterde grip. Dit is niet echt iets wat je kunt uitleggen, want dit moet je gewoon ervaren. Je kunt zelf bepalen welke knoppen je wel of niet wil gebruiken. Er zijn er 2 die je tegelijkertijd met de duimsticks kunt gebruiken en 2 die je zonder kunt gebruiken.

2. Dark E-sports pro controller

De Dark E-sport Playstation 5 controller is gemaakt op basis van de originele PS5 controller. Het is momenteel zelfs een van de meest voorkomende controllers bij wedstrijden die gehouden worden. Ook bij deze controller zitten aan de achterkant weer 4 programmeerbare controller knoppen. Deze kun je alle 12 functies geven die je normaliter ook aan de voorkant en zijkant hebt zitten. Het zijn niet echt knoppen, maar eerdere flippers en dat maakt de besturing ook zo eenvoudig. Hierdoor verbeter je op de korte termijn nog jouw gameprestaties.

Dark eSports Pro Controller Ps5

 

Dit product is te koop bij :

bol.com

3. Hori Fighting Playstation5 controller

Als laatste hebben we de Hori Playstation 5 controller. Deze is echt ontworpen voor vechtgames en daarom zitten de knoppen ook iets dichter op elkaar. Deze is tevens ook op de PS4 te gebruiken. Daarnaast zit er een schakelaar op zodat je hem ook op de computer kunt gebruiken. Hij gaat met een volle lading ongeveer 6 uurtjes mee. Het bereik is 10 meter, maar dat viel ook wel te verwachten aangezien de prijs een stukje lager is.

 

Dit product is te koop bij :

nedgame.nl (€59,99)
bol.com (€64,50)