Haal het maximale uit je PS5 met een Cronus Zen adapter

Een Cronus Zen adapter kan gebruikt worden als upgrade voor je PS5 controller. Echter gebruiken de meeste mensen hem om een controller van bijvoorbeeld de Xbox Series X te gebruiken op een Playstation 5. Natuurlijk kan het ook andersom. Bijvoorbeeld door een PS5 controller op de Series X of zelfs een Nintendo Switch aan te sluiten. Daarnaast heeft dit merk meer als 1000 mod scripts beschikbaar. Deze scripts worden gebruikt om iets meer aan een game toe te voegen over het algemeen. Echter kan het juist ook zijn dat je hiermee de controller programmeert zodat je een bepaald wapen in de game al hebt voordat je deze vrijspeelt. Het wordt ook wel eens vergeleken met cheaten, maar soms moet dat ook gewoon kunnen.

Dit is een manier om het spel sneller uit te spelen. Echter worden ze in de realiteit juist vaak gebruikt wanneer mensen urenlang vast zitten in een game en niet verder komen. Tevens kun je deze adapter ook gebruiken voor bijvoorbeeld racesturen of headsets die exclusief zijn ontwikkeld voor een console op een andere console te gebruiken. Om een voorbeeld te noemen je zou de Xbox headset dan kunnen aansluiten op een Playstation 5. Daarnaast wordt het ook wel eens gebruikt om een toetsenbord en muis te verbinden. Dit omdat je dan een stuk sneller kunt chatten in de game. Als je geen gebruik maakt van een headset, dan is het veel werk om te typen met een controller.

De nieuwe functies van deze

De Cronus Zen adapter is al sinds 2013 beschikbaar, maar met de komst van steeds meer nieuwe consoles heeft hij verschillende ontwikkelingen doorgemaakt. Zo beschikt hij inmiddels alweer over de nieuwste technieken die nodig zijn voor de Playstation 5 en Xbox Series controllers. Deze kun je cross platform bijvoorbeeld gaan gebruiken op een Nintendo Switch of Playstation 4. Dit geldt eveneens ook andersom dat je oude controllers op de nieuwe consoles kunt gebruiken. Daarnaast kun je ook alle knoppen van een controller opnieuw toewijzen.

Stel jij wil de knop R1 ook als X knop kunnen gebruiken dan is dit mogelijk met software. Tevens zijn er ook al 150 complete gamepacks waarmee jij snel kunt scoren in je favoriete games. Als je ook nog eens handig bent en weet hoe je scripts moet schrijven dan zit ook hiervoor de software erbij. Let wel op dat je dit goed doet, want je kunt hiermee alles naar de filestijnen helpen.