De top 10 spellen van de Nintendo DS

door 16 jul 2018Nintendo0 Reacties

Top 10 spellen voor Nintendo 3DS

De diversiteit aan titels die beschikbaar is voor de Nintendo 3DS is verbazingwekkend. De best beschikbare zijn rijk aan inhoud, met enorme verhalen en inventieve mechanismen die toewijding belonen om te beheersen.

Onze top 10 presenteert het beste van de magische ontsnappingen die beschikbaar zijn en die nu, en voor de nabije toekomst, worden afgesneden van het soort ervaringen dat nu beschikbaar is op slimme apparaten. 

1. Pokémon: Ultrasun and Moon

Als je je ooit afvraagt waarom Pokémon zijn wereldwijde rampspoed voortzet, overweeg dan deze herziening van 2017 van de zevende generatie avonturen van 2016. Een geweldig spel dat de moeite van het spelen waard is, je kunt genieten van de visuele upgrades, en hierbovenop geniet je van een vernieuwde verhaalmodus met coole nieuwe functies zoals surfen en The Battle Agency die je krachtige Pokémons uitleent. Op de Nintendo Switch zou dit ook een geweldig spel zijn.

Met elke nieuwe generatie games wordt Pokémon steeds toegankelijker voor nieuwkomers en vinden ze nog steeds manieren om de meest ervaren trainers te inspireren. Ultra Sun and Moon heeft volledig nieuwe dimensies die je zeker moet verkennen, met meer Pokémons, die ons op magische wijze naar de Ultra Space brengen. Al met al een geweldige ervaring wat voor de perfecte game ervaring zorgt op jouw favoriete gameconsole

2. Animal Crossing: New Leaf

In het spel is een leuke Sim City-sfeer voor New Leaf die de stress van een upmanship wegneemt en tegelijkertijd meer mogelijkheden biedt om je creativiteit te demonstreren. In plaats van als ambitieuze bemanningslid in de stad aan te komen, is je rol waarnemend burgemeester, wat betekent dat je verantwoordelijk bent voor openbare ruimtes en je persoonlijke ruimte.

Als burgemeester heb je de plattegrond van de stad om over na te denken terwijl je gaat zwemmen. Je kunt uren nadenken over alles, van meubeldesign tot fonteinen op het plein. We houden ervan dat er Dream Suite-versies van dorpen zijn, in wezen een showroom waar niemand mee kan rotzooien.

3. Fire Emblem: Awakening

Dit zou het perfecte moment zijn om de geliefde, maar niet al te bekende tactische RPG van Nintendo te proberen. In de kern is Fire Emblem een vechtspel dat serieus strategisch nadenkt, maar de serie dankt zijn populariteit aan charismatische helden waar we oprecht om geven.

Om iedereen aan te moedigen om aantoonbaar het beste deel uit te proberen, biedt Awakening vier moeilijkheidsgraden – van Normaal tot Lunatic Plus – plus twee gameplay-stijlen: casual of klassiek. Dit laatste houdt in het kijken naar gevallen kameraden die dood blijven, terwijl Casual meer volgens de meeste RPG’s werkt, in de zin dat ze, godzijdank, kunnen herstellen.

4. Phoenix Wright: Dual Destinies

Meer gekke rechtszaalgevallen om op te lossen in dit interactieve drama met in de hoofdrol defensieprocureur Phoenix Wright. Dit lijkt nu veel dichter bij de anime-escapades die zeker de serie inspireerden, met kleurrijke en duidelijke aantrekkelijke cues en een weelderige presentatie als het gaat om de actie zelf – inclusief 3D als dat je ding is. Het hele verhaal duurt ongeveer 30 uur om op te lossen, met onderzoeken die een scherp oog belonen en tussen de regels doorlezen. Als je geen fan bent van dialoog, is dit misschien niet voor jou. Anders zul je genieten van het oplossen van mysteries met demonen en serieus humeurige studenten.

5. The Legend of Zelda: A Link Between Worlds

Elven held Link’s 3D-avontuur barst van slimme ideeën, waaronder hem in de vorm van een 2D-schilderij pletten om te verkennen. Dat is slechts een voorbeeld van hoe vertrouwde puzzels worden vernieuwd in A Link Between Worlds, terwijl de pure videogame-charme van de klassieke 1992 Link to the Past opnieuw wordt bekeken.

Het is een Zelda-game die perfect is uitgebalanceerd voor draagbare gameplay, in tegenstelling tot meer ‘zinvolle’ epics in de trant van Skyward Sword die je op de bank lijmen. Dungeons in puzzelthema’s zijn echt een uitdaging, maar op een logische en vriendelijke manier om iedereen in de ban te houden.

6. Luigi’s Mansion: Dark Moon

Het originele Luigi’s Mansion op GameCube is misschien een spook van het verleden, maar Dark Moon is echt een spel dat een gezonde toekomst verdient. Het is ook grappig, slim en behoorlijk griezelig, en dat is een bonus. De donkere maan van de titel heeft voor bovennatuurlijke verstoringen gezorgd die Luigi wordt opgeroepen te verbannen … of, umm, weg te zuigen.

De vele speelse spoken zien er opmerkelijk uit, de exploits van Luigi die aantoonbaar lijken op het beste van Dreamworks en Disney Pixar. In de verhaalmodus voor één speler zijn de puzzels uitdagend, maar zelden frustrerend – het is leuk! Co-op multiplayer biedt drie modi voor maximaal vier spelers.

7. Metroid: Samus Returns

Rechttoe rechtaan gespeeld, en des te beter, dit is een Metroid-game die iedereen eraan herinnert waarom ‘Metroidvania’ ooit iets is geworden, en hoezeer dat hele genre te danken is aan de ruimtevarende avonturen van Nintendo.

Terwijl elementen worden weggerukt uit andere baanbrekende actiegames die ontstonden sinds Super Metroid op Super NES (vechttechnieken vergelijkbaar met Batman Arkham Asylum), claimt Samus Returns de klassieke verkenning en stroomupgrades die nooit ouder worden. De thuisplaneet van de Metroids, SR388, is enorm en complex, met slot-en-sleutel puzzels om op te lossen en geweldige ontmoetingen met de baas.

8. Mario Kart 7

In plaats van een verouderde ervaring te presenteren op 3DS, laat Nintendo opnieuw zien hoe elke mainline-aflevering van belang is. Mario Kart 7 is een geweldige op zichzelf staande etalage voor de handheld-console, die gyroscoopbesturing biedt voor diegenen die iets nieuws willen proberen dat echt zo goed werkt, en wapens die de dingen dramatisch op het goede spoor zetten. Iedereen heeft het vast al eens op de Wii gespeeld.

Stuurprogramma’s kunnen nu onder water worden geschoven of gescand, wat van oudsher waarde toevoegt aan retro-circuits zoals N64 Koopa Troopa Beach en GameCube Daisy Cruiser. Om als een echte pro te rijden, komt strategie in het spel met magische munten voor snelheidsboost en upgrades.

9. Professor Layton en de Azran Legacy

Met titels als Brain Training van Dr Kawashima, Nintendogs en Art Academy toonde Nintendo 3DS hoe verandering van tempo een enorm nieuw publiek kon aantrekken. De Professor Layton-serie valt in deze categorie van aantrekkelijke, meeslepende, vriendelijke en zacht uitdagende ervaringen.

Als volwassene maak je je geen zorgen over het bewijzen van je waarde in een giftige multiplayer-arena. Wat kinderen betreft, kunt u hen met veel plezier achterlaten om te genieten van het intrigerende verhaal met puzzelhelden, waarin 500 teasers staan en weten dat ze zeer zorgvuldig worden vermaakt. Wiskunde, logica, route-finding en ‘read and deduce’ behoren tot de leuke raadsels die men tegenkomt.

10. Bravely Default

Whimsically onzinnige titel terzijde, deze schattige Japanse RPG is een zeer gericht voorbeeld van de formule verfijnd door Final Fantasy. We sturen vier charismatische helden door een reis van meer dan 70 uur, waarin prachtige steden worden verkend en veel spookachtige, sfeervolle kerkers worden geplunderd.

De bizarre naam verwijst naar een uniek aspect van het vechtsysteem, dat de optie geeft om meer afkeurend wisselpunten te besteden, handel in tijd verdedigt om aanvallen krachtiger te maken (Default = terughoudend, Brave = laat ze het hebben). Replay-waarde is enorm, met 24 taken te beheersen. Het drama is naar verwachting ook met tedere momenten.

Handige & leuke Video’s

De allerbeste accessoires voor de Nintendo Switch

De allerbeste accessoires voor de Nintendo Switch

Accessoires voor de Nintendo Switch De Nintendo Switch komt met alles wat je nodig hebt om in te stappen en te beginnen met spelen, of je nu verbonden bent met een televisie of mobiel speelt, maar er zit nog veel meer op deze console. Er is nog nooit een gameconsole...

De allerbeste 10 games voor de Nintendo Switch

De allerbeste 10 games voor de Nintendo Switch

Een rijtje van 10 geweldige games voor de Switch Er zijn enorm veel games voor de Switch en wij begrijpen dat het lastig is om te kiezen, om deze rede hebben we voor u een rijtje met 10 games opgesomd.  Gegarandeerd geweldige games die zorgen voor een toffe ervaring...

Nieuws en tips over Pokemon Scarlet en Violet

Nieuws en tips over Pokemon Scarlet en Violet

Nieuws over Pokemon Scarlet en Violet Pokemon Scarlet en Violet liggen nog maar net in de schappen. Maar de eerste evenementen beginnen al voor deze Nintendo Switch game. Ongeveer een maand geleden om precies te zijn 18 November 2022 verscheen deze nieuwe Pokemon...

De allerbeste accessoires voor de Nintendo Switch

De allerbeste accessoires voor de Nintendo Switch

Accessoires voor de Nintendo Switch De Nintendo Switch komt met alles wat je nodig hebt om in te stappen en te beginnen met spelen, of je nu verbonden bent met een televisie of mobiel speelt, maar er zit nog veel meer op deze console. Er is nog nooit een gameconsole...

De allerbeste 10 games voor de Nintendo Switch

De allerbeste 10 games voor de Nintendo Switch

Een rijtje van 10 geweldige games voor de Switch Er zijn enorm veel games voor de Switch en wij begrijpen dat het lastig is om te kiezen, om deze rede hebben we voor u een rijtje met 10 games opgesomd.  Gegarandeerd geweldige games die zorgen voor een toffe ervaring...

10 vette spellen voor de Nintendo 3DS / WiiU

10 vette spellen voor de Nintendo 3DS / WiiU

De allerbeste spellen voor de Nintendo Er zijn een groot aantal fantastische Nintendo-spellen voor de 3DS en de WiiU. Nu met de release van de Nintendo Switch, is dit het perfecte moment om je Nintendo-backlog te doorlopen voor de aanval van de geweldige hit...

De Nintendo Switch was een geweldig succes

De Nintendo Switch was een geweldig succes

Nintendo Switch heeft problemen met de wifi De Nintendo Switch heeft veel kritiek gekregen met betrekking tot de wifi-verbinding, en hoewel de meldingen in dit opzicht nogal uiteenlopen, denken we niet dat iemand tijdens het downloaden nee tegen een beetje extra...

Tip van de sint – 5 leuke PS5 games

Tip van de sint – 5 leuke PS5 games

Tip van de sint - 5 leuke PS5 games Een leuke tip van de Sint zijn deze 5 leuke PS5 games. Wij hebben een selectie gemaakt van Playstation 5 games met korting, maar ook hebben we gekeken naar titels voor jong en oud. We hebben dus een uitgebreide variatie en er zitten...

Pokemon en Nintendo het blijft een gouden combinatie

Pokemon en Nintendo het blijft een gouden combinatie

Nintendo en Pokemon in 2018, hoe gaat het dit jaar zijn Een van de meest fel verwachte en meest mysterieuze games aan de horizon voor de Nintendo Switch is de volgende vermelding in de Pokémon-serie. Gezien de populaire reikwijdte van het project, waren Nintendo en...

Wat zijn de beste games voor de PS4?

Wat zijn de beste games voor de PS4?

De 3 beste games voor de Playstation 4 Wat zijn de beste PS4-games in 2018? Sony heeft een geweldig jaar achter de rug, met enkele enorme games zoals God of War en Far Cry 5 die al op de console is uitgebracht. Het wordt steeds moeilijker om in de top 25 PS4-games te...