Spongebob Squarepants: The Cosmic Shake – Nintendo Switch game

De releasedatum van Spongebob Squarepants: The Cosmic Shake – Nintendo Switch game is bekend gemaakt vandaag. Hij was gepland voor het einde van het eerste kwartaal in 2023. Echter hebben de makers met de trailer ook bevestigd dat dit al op 31 Januari 2023 zal zijn. Dit is goed nieuws, want vele kinderen zijn al een tijdje aan het wachten hierop. Spongebob en zijn allerbeste vriend Patrick krijgen een fles met daarin zeemeermintranen. Volgens de legende zouden deze alle wensen moeten vervullen. Echter moet je hier wel een zuiver hart voor hebben en dat is ook waarmee het avontuur kan beginnen.

Bikini broek wordt geteisterd door monsters van gelei en zij maken verschillende wenspoorten open. Gedurende het verhaal zul je al snel merken dat er steeds meer geopend worden en dit is niet goed. Er zijn 7 verschillende wens werelden waar je verschillende missies moet voltooien om je andere vrienden te kunnen bevrijden. Pas als je ze allemaal bevrijd hebt is er sprake van een zuiver hart. Dit is niet zomaar in een uurtje gedaan en het beloofd dan ook urenlang speelplezier!

Wat weten we nu al ?

We weten nu al dat in de Nintendo Switch game Spongebob Squarepants: The Cosmic Shake maar liefst 30 outfits beschikbaar worden gesteld. Natuurlijk niet allemaal in het begin, maar gedurende het spel speel je er steeds meer vrij. Het is een kindergame en die houden nu eenmaal van de aller gaafste outfits. Wellicht dat er in de toekomst nog meer komen door middel van een DLC, maar dit is nog niet door de makers bevestigd. Het gaat wel een groot avontuur worden op de Nintendo Switch, met niet alleen een open wereld, maar ook nog eens 7 wenswerelden. Daarnaast zijn er meer als 100 originele soundtracks toegevoegd, dus het is zeker aan te raden om je geluid vol open te zetten!

Speciale pre order actie

Om de fans warm te houden krijgt de Nintendo Switch game Spongebob Squarepants: The Cosmic Shake ook een gave pre order actie. Er gaat een zogenaamde BFF versie beschikbaar worden gesteld, ruim voor de releasedatum. Als je kiest voor deze editie krijg je nog eens 7 extra outfits direct vanaf de start. Hier gaat ook een standbeeld van 25 centimeter in zitten. Daarnaast zul je ook 4 unieke mini stuiterballen ontvangen. Daarbovenop zitten er ook nog eens 4 placemats in de verpakking. Maar het leukste van alles is toch wel de 50 centimeter opblaasbare Patrick zeester. Last but not Least zal er ook een BFF amulet bij gaan zitten. Echter gaat deze een adviesprijs krijgen van €249,99 i.p.v. €39,99 voor alleen de game, dus het is wel een flinke investering