Je kunt met Nintendo altijd een klapper verwachten om de zoveel jaar

door 18 mei 2018Nintendo0 Reacties

De nieuwe Nintendo Switch is een geweldig apparaat

U hebt ongetwijfeld gehoord van het nieuwste product van Nintendo in de steeds evoluerende gamemarkt – Nintendo Switch. Hun recente aankondiging brak eerder deze week bijna het internet. Nintendo Switch zal bij de release een revolutie teweegbrengen in de draagbaarheid van games.

Deze thuis console wordt geleverd met een dock om een ​​tablet aan te sluiten, en de draagbare component stelt gamers in staat om hun games mee te nemen op een tabletplatform, samen met controllers om door te gaan met spelen op een andere locatie, zoals een park of een lokale community. bedrijfsgegevens worden nog steeds vrijgegeven, dit is wat de branche nu al weet, lees snel verder.

De Switch biedt een huisconsole met een draagbare eenheid.

De tablet steekt in de console om verbinding te maken met de televisie.
De tablet kan worden verwijderd zonder de gameplay te verstoren.

Het spel blijft actief op de tablet. De console wordt geleverd met afneembare controllers die geschikt zijn voor de tablet. Spelers kunnen de controllers zijwaarts draaien voor gebruik op meerdere spelers. Wil je toch liever gewoon met de oude console van Nintendo spelen namelijk de Nintendo Ds, dan kan je die hier bekijken.

De Switch brak alle records op youtube

De Switch wordt ergens midden maart van volgend jaar uitgebracht, wat een lange wachttijd zal zijn voor de miljoenen fans die al op de release ervan anticiperen. Met bijna 20 miljoen views in zes dagen sinds de aankondiging van de console, heeft de eerste blik op Nintendo Switch YouTube-video records gebroken.

De video van iets meer dan drie minuten laat spelers zien die thuis van een spel genieten. Vervolgens nemen meerdere spelers het spel mee naar verschillende plaatsen, waaronder een hondenpark, een luchthaven, een vliegtuig en een auto. Terwijl de eerste marketingvideo alle volwassenen toont die genieten van het spel, zullen volwassenen met kinderen meteen de waarde van deze console herkennen voor gezinsuitjes met lange reistijden.

Net als veel Nintendo-systemen blijft deze console de focus van community-gaming op het bedrijf respecteren. In plaats van gewoon te genieten van een spel vanuit het comfort van een bank, kunnen vrienden nu vrijwel overal samen spelen.

De Nintendo Wii U en Wii zijn anders dan de Switch

In tegenstelling tot de Wii en de Wii U is Nintendo’s Switch vanaf de grond af een volledig nieuw systeem. Veel fans die beide systemen in het verleden kochten, waren teleurgesteld over de beloftes van Nintendo en de realiteit van de Wii U; de Switch is meer een soort vredesaanbod en zou gamers teleurgesteld moeten maken met Nintendo’s laatste console-aanbod.

Richten op een scherm

In feite verklaarde het bedrijf duidelijk dat de Switch niets lijkt op de GamePad van de Wii U; deze nieuwe console richt zich alleen op een ervaring met één scherm. Zowel ontwikkelaars als gamers hebben een kans om een ​​geweldig nieuw platform te verkennen, en beide partijen doen er alles aan om dit te doen. 

Handige & leuke Video’s
Welke spelcomputer moet je hebben en waarom? 

Welke spelcomputer moet je hebben en waarom? 

Welke spelcomputer moet je hebben en waarom?  Er zijn talloze spelcomputers beschikbaar op de markt en het is belangrijk om de juiste keuze te maken. Hieronder staan enkele van de meest populaire en geavanceerde spelcomputers die beschikbaar zijn. Waarom zou je...

Nieuws en tips over Pokemon Scarlet en Violet

Nieuws en tips over Pokemon Scarlet en Violet

Nieuws over Pokemon Scarlet en Violet Pokemon Scarlet en Violet liggen nog maar net in de schappen. Maar de eerste evenementen beginnen al voor deze Nintendo Switch game. Ongeveer een maand geleden om precies te zijn 18 November 2022 verscheen deze nieuwe Pokemon...

De allerbeste accessoires voor de Nintendo Switch

De allerbeste accessoires voor de Nintendo Switch

Accessoires voor de Nintendo Switch De Nintendo Switch komt met alles wat je nodig hebt om in te stappen en te beginnen met spelen, of je nu verbonden bent met een televisie of mobiel speelt, maar er zit nog veel meer op deze console. Er is nog nooit een gameconsole...

De top 10 spellen van de Nintendo DS

De top 10 spellen van de Nintendo DS

Top 10 spellen voor Nintendo 3DS De diversiteit aan titels die beschikbaar is voor de Nintendo 3DS is verbazingwekkend. De best beschikbare zijn rijk aan inhoud, met enorme verhalen en inventieve mechanismen die toewijding belonen om te beheersen. Onze top 10...