De allerbeste 10 games voor de Nintendo Switch

door 16 jul 2018Nintendo0 Reacties

Een rijtje van 10 geweldige games voor de Switch

Er zijn enorm veel games voor de Switch en wij begrijpen dat het lastig is om te kiezen, om deze rede hebben we voor u een rijtje met 10 games opgesomd. 

Gegarandeerd geweldige games die zorgen voor een toffe ervaring op jouw gameconsole, lees snel verder.

10. Mario Tennis Aces

Genre: Sport

Wat is het? De nieuwste inzending in de langlopende Mario Tennis-serie, waarmee je al je favoriete Nintendo-personages in je tennisschoppen brengt.

Waarom zou je het kopen? Voor de eerste keer sinds Mario Tennis: Power Tour op de Game Boy Advance, heeft een Mario Tennis-spel een verhaalmodus. Technisch gezien wordt dit de Adventure-modus genoemd, maar tennis wordt nog altijd heel veel uit de doos gehaald.

Het gaat niet alleen meer om het raken van felgroene ballen rond; er zijn boss battles, challenges, quests en andere veldslagen buiten het klassieke tennis. Dat alles is er natuurlijk nog steeds, maar er is weer een nieuwe laag in Azen, gekoppeld aan nieuwe Power Moves die in feite deze Smash Bros x Mario Tennis maken. Doe je mee? Ja, natuurlijk.

9. Oudere rollen 5: Skyrim

Genre: Openworld RPG

Wat is het? Een uitgestrekte, decadente openwereld RPG vol met draken, magie en een bloedige burgeroorlog met jou centraal.

Waarom zou je het kopen? Laten we het feit negeren dat je in Skyrim Nintendo Switch draken kunt bestrijden met je blote handen. Laten we ook het prachtige landschap negeren dat karakter uitstraalt, of het nu het sombere, zenuwslopende bos van Falkreath is of de gouden bomen die bij Riften zwaaien. Let niet op het totaal van 244 speurtochten, of de DLC’s in de Switch-editie waarmee je naar nieuwe landen reist.

In plaats daarvan focus op de bewegingsbesturing. Ze zijn verdomd goed, waardoor je een hand op je borst kunt leggen om te blokkeren met een schild, of de Joy-Cons kunt kantelen om te richten waar je een handvol vuur afvuurt. Je kunt nu zelfs sloten kiezen met je blote handen, ter wille van Talos (zolang je je Joy-Cons vasthoudt). Met Skyrim op de Switch voel je je als nooit tevoren verbonden met Tamriel’s wereld en het is essentieel voor elke RPG-liefhebber.

8. Shovel Knight: Treasure Trove

Genre: platformgame

Wat is het? Een verzameling met de uitstekende Shovel Knight en elke uitbreiding tot nu toe, inclusief het gloednieuwe Spectre of Torment en de aankomende King Knight-uitbreiding.

Waarom zou je het kopen? Shovel Knight kan er uitzien als een spel uit de jaren 80, maar het is zoveel meer dan eenvoudige nostalgie. Met inventief levelontwerp en actie die een aantal van de beste elementen van Mega Man, Mario en Ducktales weergalmt, samen met een paar eigen trucjes, staat Shovel Knight nog steeds als een van de beste moderne 2D-platformspelers die er zijn.

De Treasure Trove-editie compileert elk stukje schop dat tot nu toe is uitgebracht: de basiscampagne, de eerder uitgebrachte Plague of Shadows-uitbreiding, de gloednieuwe Spectre of Torment-uitbreiding, de aankomende King Knight-uitbreiding en een gloednieuwe gevechtsmodus met vier spelers .

7. Stardew Valley

Genre: Simulatie

Wat is het? Een schattige, pixel-kunst landbouwsimulator die de harten van het grootste deel van de spelers heeft gewonnen.

Waarom zou je het kopen? Er is een reden waarom Stardew Valley een van de langverwachte titels was voor de Nintendo Switch. Deze schattige, eenvoudige levenstelsimulator is de perfecte game om te profiteren van de draagbaarheid van de switch. Thuis boeren, landbouw onderweg, landbouw waar je maar wilt.

Het is een fantastisch spel om de avonden af te sluiten met een plek van landbouw, mijnbouw, veeteelt, vissen en andere super ontspannen activiteiten. Vertrouw ons, je zult al snel net zo ondergedompeld zijn in de wereld van Stardew als wij.

6. Rayman Legends: Definitieve editie

Genre: platformgame

Wat is het? De briljante platformgame is eindelijk op de Switch gekomen, waardoor Rayman en co op de beste manier naar een draagbaar platform zijn gebracht.

Waarom zou je het kopen? Het valt niet te ontkennen dat Rayman Legends een van de beste platformgames is die in het afgelopen decennium zijn ontstaan. Het avontuur van onze favoriete limbless held is geporteerd naar de Switch met een paar nieuwe functies, maar om eerlijk te zijn is het de moeite waard om op te halen, zelfs als het precies hetzelfde was als de PS4- en Xbox One-versies.

Het ziet er niet alleen prachtig uit op Switch, het is ook een perfecte aanvulling op de hybride. Het is een fantastisch spel om onderweg te springen dankzij de niveaustructuur, maar ziet er ook geweldig uit op het grote scherm.

5. Splatoon 2

Genre: Third-person shooter

Wat is het? Een vervolg dat meer multiplayer ink-splatting gekte brengt dan het Wii U exclusieve origineel en meer Splatfests.

Waarom zou je het kopen? Als je de Wii U exclusive die Splatoon was, hebt gemist, is het vervolg, verrassend genaamd Splatoon 2, een van de beste games van de Switch. Het ziet je weer samenwerken met je mede-inklingen – dat is half inktvis, half mens – om te proberen de kleur van je team in de multiplayer zo goed mogelijk in kaart te brengen.

Het is gemakkelijk op te pikken en te spelen, en hoewel het niet helemaal fris aanvoelt omdat het een vervolg is, is het nog steeds een verfrissende kijk op de traditionele shooter. Er is ook een robuuste Hero-modus voor één speler en een nieuwe Horde-achtige modus die bekend staat als Salmon Rush en die gevaarlijk verslavend en duivels moeilijk is op het hoogste niveau.

4. Mario + Rabbids: Kingdom Battle

Genre: Strategie

Wat is het? Als je Super Mario combineert met XCOM, krijg je in feite Mario + Rabbids, een vreemde strategiehybride met tonnen charme.

Waarom zou je het kopen? Laat je niet afschrikken door de XCOM-reactie, Mario + Rabbids: Kingdom Battle is een strategiespel dat ongelooflijk goed werkt, zelfs als je geen fan bent van strategiespellen. Het bevat briljante, gepolijste spelmechanismen die in fasen worden geïntroduceerd om je grip te laten krijgen op de verrassend diepe tactische gameplay van de game.

Maar het combineert die gameplay met echte kennis van het Super Mario-universum en verpakt het in een niveau van detail en grafische kwaliteit dat je het regelmatig kunt verwarren met een door Nintendo gemaakte titel. Het is een absoluut genot.

3. Mario Kart 8 Deluxe

Genre: racen

Wat is het? De beste versie van Mario Kart.

Waarom zou je het kopen? Afgezien van de veelzeggende aanwijzing in de bovenstaande regel, is de Nintendo-ervaring niet compleet totdat je je beste vrienden hebt woedend gemaakt door ze te verslaan in Mario Kart. Het is een overgangsrite op elke Nintendo-console.

Deze onmiddellijke, betrouwbare, ophaal-en-speelplezier is precies waarvoor de switch is gemaakt. Er kunnen maximaal acht mensen lokaal aanwezig zijn, waardoor je kunt doen alsof je in een Nintendo lifestyle-advertentie bent, en het is een nieuwigheid die twee mensen overal kunnen spelen met een enkele console.

Maar het beste van alles is dat dit de ultieme versie is van een al verbazingwekkende game en misschien wel het meest duidelijke en schitterende voorbeeld van hoe geweldig de switch zou kunnen zijn.

2. Super Mario Odyssey

Genre: avontuur

Wat is het? Mario’s grootste 3D-avontuur tot nu toe, waarbij hij hem over de hele wereld meenam voor avonturen met een hoedenthema. Iedereen heeft het vast al wel eens gespeeld op de Nintendo DS.

Waarom zou je het kopen? Als je maar twee games koopt voor de Nintendo Switch, moet het Zelda zijn en het moet Mario zijn. Dankzij de nieuwe vriend van Mario, Cappy, slaagt Super Mario Odyssey er in om de serie met succes tot leven te brengen door Mario een hoop nieuwe moves te geven.

En door uit het Mushroom Kingdom te gaan, voelt Mario zich fris en nieuw, terwijl hij nog steeds alle greintjes nostalgie en retro charme behoudt (er zijn nog steeds grondponden en groene pijpen). Dit is de beste Mario game tot nog toe , en zijn nieuwste avontuur ziet er absoluut prachtig uit op de Switch.

1. The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Genre: actie-RPG

Wat is het? De nieuwste inzending in Nintendo’s eerbiedwaardige fantasiefranchise, die zijn eigen geschiedenis net zo vaak omarmt als het doet

Waarom zou je het kopen? Dit is misschien wel het grootste pronkstuk van wat de Nintendo Switch kan doen. Breath of the Wild neemt ideeën die oorspronkelijk zijn geïntroduceerd in de eerste Legend of Zelda-game, samen met concepten die zijn uitgebreid door Skyrim en andere moderne open-world RPG’s en Nintendoizes, waardoor ze worden omgegooid tot pure onderdelen en ze de lol uitdelen.

Het is een wereld van verwondering, en voor de eerste keer voelt het als een eeuwigheid, het laat je eigenlijk dat wonder ervaren zonder je de kop in te drukken met uren aan tutorials en onophoudelijke tekstvakken waarin alles wat je al kent opnieuw wordt uitgelegd.

Afspelen op de tv is een traktatie, maar de mogelijkheid om de switch van het dock te tillen en een game van dit formaat en bereik te spelen waar je maar wilt, is een perfecte samenvatting van het potentieel van de switch.

Handige & leuke Video’s
Welke spelcomputer moet je hebben en waarom? 

Welke spelcomputer moet je hebben en waarom? 

Welke spelcomputer moet je hebben en waarom?  Er zijn talloze spelcomputers beschikbaar op de markt en het is belangrijk om de juiste keuze te maken. Hieronder staan enkele van de meest populaire en geavanceerde spelcomputers die beschikbaar zijn. Waarom zou je...

Nieuws en tips over Pokemon Scarlet en Violet

Nieuws en tips over Pokemon Scarlet en Violet

Nieuws over Pokemon Scarlet en Violet Pokemon Scarlet en Violet liggen nog maar net in de schappen. Maar de eerste evenementen beginnen al voor deze Nintendo Switch game. Ongeveer een maand geleden om precies te zijn 18 November 2022 verscheen deze nieuwe Pokemon...

De allerbeste accessoires voor de Nintendo Switch

De allerbeste accessoires voor de Nintendo Switch

Accessoires voor de Nintendo Switch De Nintendo Switch komt met alles wat je nodig hebt om in te stappen en te beginnen met spelen, of je nu verbonden bent met een televisie of mobiel speelt, maar er zit nog veel meer op deze console. Er is nog nooit een gameconsole...

De top 10 spellen van de Nintendo DS

De top 10 spellen van de Nintendo DS

Top 10 spellen voor Nintendo 3DS De diversiteit aan titels die beschikbaar is voor de Nintendo 3DS is verbazingwekkend. De best beschikbare zijn rijk aan inhoud, met enorme verhalen en inventieve mechanismen die toewijding belonen om te beheersen. Onze top 10...