De allerbeste accessoires voor de Nintendo Switch

door 16 jul 2018Nintendo0 Reacties

Accessoires voor de Nintendo Switch

De Nintendo Switch komt met alles wat je nodig hebt om in te stappen en te beginnen met spelen, of je nu verbonden bent met een televisie of mobiel speelt, maar er zit nog veel meer op deze console.

Er is nog nooit een gameconsole geweest die zoiets al heel erg leuk vond, en met dat in gedachten zijn er enkele accessoires die je normaal niet zou kunnen bedenken. Of je nu aan het gamen bent of op je bank zit, hier zijn de beste accessoires voor je Nintendo Switch.

TNP Nintendo-schakelaar naar HDMI-adapter

Inmiddels heb je waarschijnlijk al ontdekt dat om je schakelaar te verbinden met je tv, je de Dock nodig hebt, wat erg lastig is als je naar het huis van oma gaat voor het weekend. In plaats van dat grote oude dock te pakken, plus de voeding, krijgt u de HDMI-adapter van TNP.

Reisrandapparatuur gemakkelijk aansluiten

Hij heeft een USB-C-kabel om aan te sluiten op uw switch, plus een USB-C-poort, een USB-A-poort en een HDMI-poort, zodat u al uw benodigde reisrandapparatuur, inclusief een draagbaar batterijpakket, kunt aansluiten. Het is veel handiger om deze kleine adapter en een paar snoeren te gebruiken dan om te proberen je hele Switch-tv in je tas te stoppen.

SteelSeries Arctis 3 Bluetooth

De grootste tekortkoming van de Switch is zijn online chatfunctie in de Nintendo Switch Online-app. Om te beginnen werkt het alleen met Splatoon 2. Een ander is het feit dat je online chatten helemaal niet direct vanuit de Switch kunt gebruiken. Je moet een tweede apparaat gebruiken, zoals een iPhone.

Nieuwe headset van SteelSeries

Hier slaat SteelSeries de dag op. Ze hebben hun populairste headset bijgewerkt, de Arctis 3 met Bluetooth-ondersteuning. Niet alleen dat, maar ze hebben ook de Arctis 3 in staat gesteld om audio van twee verschillende apparaten te combineren.

U kunt ze dus rechtstreeks op uw switch aansluiten voor audio in de game en ze via Bluetooth met uw iPhone verbinden, zodat u met vrienden kunt praten via de online chatkanalen van uw voorkeur, zoals Discord. Het is echt het beste van beide werelden.

Waterfield Arcade Gaming Case

Het antwoord van Waterfield op de game case is een prachtig voorbeeld van hoe je eruit kunt zien als een volwassene, maar kunt spelen als een kind. De Arcade Gaming Case is een prachtige designer tas gemaakt van volnerf leder (laat me je vertellen, dit leer voelt zo mooi!) Met een zachte pluche voering.

Hij is groot genoeg voor je Switch-tablet (met de Joy-Cons uitgerust), een Hori Compact PlayStand, je Joy-Cons, al je noodzakelijke kabels en meer. Ik heb al het bovenstaande en mijn Mophie Powerstation XXL (wat een monoliet zelf is) comfortabel kunnen plaatsen.

Hij ziet er zo goed uit als een satchel over je schouder, maar draagt ook de stijl van de aktetas dankzij het leren handvat aan de bovenkant. Het wordt geleverd in zwart ballistisch nylon met zwart leer, zwart ballistisch nylon met chocolade leer en mijn persoonlijke favoriete wasprint met chocolade leer.

Nintendo Switch Pro Controller

Hoewel de nieuwe Joy-Con-opstelling van Nintendo er heel leuk uitziet, ga ik naar de Pro Controller als ik thuis op de bank ben en een zaterdag in Breath of the Wild wil doorbrengen.

Niet alleen is de look en feel vergelijkbaar met wat er nu voor de Wii U bestaat, maar de Switch Pro Controller gaat een grotere batterij aanbieden en heeft een NFC-ontvanger ingebouwd voor Amiibo-ondersteuning.

Nyko Charge Block Pro voor Nintendo Switch

Als je een Pro Controller gaat aanschaffen, kun je net zo goed all-in gaan en het leuke oplaadstation krijgen dat Nyko daarvoor maakt. Normaal laadt de Pro Controller op via USB-C, maar in plaats daarvan biedt dit dock u een set magnetische pinnen. U laat de controller gewoon in het dock vallen wanneer u hem niet gebruikt, en op die manier wordt hij altijd opgeladen wanneer u hem nodig hebt.

Extra Joy-Con-controllers

Als je Minecraft: Nintendo Edition hebt gespeeld, heb je mogelijk ontdekt dat je je Joy-Con-controller niet kunt splitsen om te delen met een vriend in de multiplayer-modus. Het lijkt erop dat het tijd is om te investeren in dat tweede L / R Joy-Con-pakket. Deze Joy-Cons zijn bijna net zo ongrijpbaar als de Switch zelf, met name het neon-model, maar ze zijn op sommige plaatsen nog steeds beschikbaar en worden sneller aangevuld dan de Switch.

Orbeet Joy-Con Charger

Je Joy-Cons heeft geen oplader buiten wat je op de Nintendo Switch aantreft, en dat kan een probleem zijn als je meerdere paren controllers hebt en ze niet altijd op je console aansluit. Gelukkig maakt Orbeet een mooie 4-in-1-oplader met 2 extra USB-poorten voor het opladen van Pro Controllers.

Joy-Con-handvatten

Als je veel Mario Kart 8 Deluxe met vrienden hebt gespeeld, heb je waarschijnlijk al ontdekt dat het gebruik van een enkele Joy-Con horizontaal je handen behoorlijk snel bezeert. Myriann maakt een cover voor je Joy-Con-controllers die ze voor elke kant meer als een miniversie van de Grip maken. Het horizontale ontwerp maakt het gemakkelijk voor u om toegang te krijgen tot de L- en R-knoppen, wat belangrijk is voor het afdrijven en gooien van items in Mario Kart Deluxe 8.

De hybride hoes

Schermbeschermers voegen een glanzend oppervlak toe aan het Switch-display, wat niet ideaal is voor een draagbaar spelsysteem. Het scherm veilig bewaren wanneer deze tablet niet in het dock staat, moet op dezelfde manier worden behandeld als elke andere tablet – met een goede foliobehuizing.

De reishoes

Als uw switch met u reist tijdens langere reizen, wilt u misschien een volledig reisetui zodat u deze in een grotere tas kunt doen. Met het officiële door Nintendo gemaakte hoesje kun je een Switch met een Joy-Con opbergen en een 3DS-achtige elastische houder bieden die maximaal 14 gamekaarten opslaat. Het wordt ook geleverd met een microvezeldoek, waar waarschijnlijk het Switch-logo op zit.

Game Card-hoes

Als u van plan bent om veel van de Switch Game Cards te kopen, kunt u de games bewaren in hun niet-behoorlijk opbergdoos of u kunt kijken naar een Game Card Case waarmee u uw hele bibliotheek op één compacte plek kunt bewaren.

HORI maakt een slanke Game Card-hoes met 24 spellen, die je een tijdje moet vullen. Het heeft zelfs ruimte voor geheugenkaarten, voor het geval je deze moet ruilen.

Hori Compact PlayStand

Wanneer je je switch in het dock hebt en op de tv hebt aangesloten, is je speeltijd perfect. U kunt urenlang uw matten slijpen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het leeglopen van de accu. Maar als je in de mobiele modus speelt, moet je wat oplaadtijd toevoegen. Helaas heeft Nintendo niet nagedacht over waar de oplaadpoort zich bevindt bij het ontwerpen van de Switch in tafelmodel.

Die poort bevindt zich aan de onderkant, die ontoegankelijk is wanneer de schakelaar op een tafel met de standaard wordt gestut. De Compact Playstand van HORI tilt de schakelaar van de grond met een uitsparing voor de oplaadkabel, zodat u uw spel in beweging kunt houden terwijl het wordt opgeladen. Bovendien klapt de standaard plat neer, zodat u hem onderweg kunt gebruiken zonder dat hij te veel ruimte inneemt.

Nintendo Ethernet-adapter

Sommigen van ons willen niet dat wifi onze online gameplay hindert en hoewel Switch geen Ethernet-poort op de tablet zelf aanbiedt, is er een manier om ervoor te zorgen dat je bedraad bent wanneer je verbonden bent met het dock.

Deze USB-naar-Ethernet-adapter houdt je af van die onstabiele draadloze verbindingen en klaar om te gamen op een oud netwerk. Nintendo heeft uiteraard de eerdere edities zoals de Wii en de Nintendo DS niet weggestopt, Nintendo heeft veel geleerd van de oudere modellen en dit toegepast op de Nintendo Switch.

Handige & leuke Video’s
Nieuws en tips over Pokemon Scarlet en Violet

Nieuws en tips over Pokemon Scarlet en Violet

Nieuws over Pokemon Scarlet en Violet Pokemon Scarlet en Violet liggen nog maar net in de schappen. Maar de eerste evenementen beginnen al voor deze Nintendo Switch game. Ongeveer een maand geleden om precies te zijn 18 November 2022 verscheen deze nieuwe Pokemon...

De top 10 spellen van de Nintendo DS

De top 10 spellen van de Nintendo DS

Top 10 spellen voor Nintendo 3DS De diversiteit aan titels die beschikbaar is voor de Nintendo 3DS is verbazingwekkend. De best beschikbare zijn rijk aan inhoud, met enorme verhalen en inventieve mechanismen die toewijding belonen om te beheersen. Onze top 10...

De allerbeste 10 games voor de Nintendo Switch

De allerbeste 10 games voor de Nintendo Switch

Een rijtje van 10 geweldige games voor de Switch Er zijn enorm veel games voor de Switch en wij begrijpen dat het lastig is om te kiezen, om deze rede hebben we voor u een rijtje met 10 games opgesomd.  Gegarandeerd geweldige games die zorgen voor een toffe ervaring...