10 vette spellen voor de Nintendo 3DS / WiiU

door 13 mei 2018Nintendo0 Reacties

De allerbeste spellen voor de Nintendo

Er zijn een groot aantal fantastische Nintendo-spellen voor de 3DS en de WiiU. Nu met de release van de Nintendo Switch, is dit het perfecte moment om je Nintendo-backlog te doorlopen voor de aanval van de geweldige hit Switch-titels.

Hier zijn 10 Nintendo-spellen die je moet spelen voor de beste game ervaring op jouw gameconsole.

3DS

The Legend Of Zelda: Ocarina Of Time 3D

Wanneer je de meeste gamers vraagt ​​wat hun favoriete Legend Of Zelda-titel is, zullen ze vaker de Ocarina of Time gaan zeggen. Deze versie van Ocarina of Time (of OOT voor de fans) is visueel geüpgraded en vertaalt zich goed naar de 3DS-console. Voor fans van de serie is dit de perfecte nostalgiestrip, voor nieuwkomers is dit de perfecte gelegenheid om een ​​Zelda-klassieker te kopen!

Pokemon Sun / Moon

De nieuwste game in de Pokemon RPG-serie, Pokemon Sun / Moon, is eigenlijk het eerste spel in de serie dat enkele van de klassieke Pokemon-conventies overtreedt. Voorbij zijn de dagen waarop je sportscholen en hun leiders moet verslaan. In plaats daarvan moet je proeven afronden, wat op zich een leuke verandering is in de dynamiek, en er zijn ook een aantal coole Alola-versies van de klassieke 150 Pokemon. Dus als je van Pokemon en RPG’s houdt, dan is dit het spel voor jou.

Mario Kart 7

Misschien wel de meest klassieke Nintendo-franchise, Mario Kart 7 is een geweldige toevoeging aan de serie. Het introduceert baskart aanpassen, onder water racen en vliegen. Het komt ook met klassieke karakters zoals Mario, Peach, Bowser en Wario, onder anderen. Pas echter op voor de blauwe granaten.

Super Smash Bros

Vechtspellen raken niet helemaal hetzelfde merk als Smash Bros. Velen hebben het geprobeerd, maar Smash Bros is de ultieme vechter, waar al je favoriete Nintendo-personages het uitvechten in een snelle gevechtsomgeving vol met spullen en wapens. Het is af en toe vrolijk, kleurrijk en wreed, maar als je je favoriete personage onder de knie hebt, wordt je de ultieme Smash Bros-kracht waarmee rekening moet worden gehouden. Vertrouw niet te veel op de items

Animal Crossing: New Leaf

Als je er een bent om je dagelijkse zaken te doen, planten water te geven, fruit te verzamelen en over het algemeen een goede verstandhouding met je buren aan te gaan, dan is Animal Crossing: New Leaf je een kopje thee. Het is verrassend hoe verslavend dit spel is als je langzaam wordt opgenomen in de serene wereld waarin je de burgemeester bent van je eigen dorp van gelukkige dieren. Beoordeel een boek niet op zijn cover, want dit spel is geweldig, ik ben er zoveel uren diep in gezonken dat je het niet zou geloven. De dingen die ik doe om meubelsets te maken!

WII U

Splatoon

De ultieme teamgame waarbij je als hoofddoel hebt om de arena in zoveel mogelijk verflagen te verdelen. Spellen worden meestal verdeeld tussen teams waarbij elk team een ​​verfkleur krijgt toegewezen en in de strijdarena wordt losgelaten om een ​​extreme versiering uit te voeren. Het klinkt misschien raar, maar het is verslavend en leuk. Zorg er wel voor dat je dit formulier of de verf in het spel gooit, anders zijn de mensen die voor de verfsectie van de thuisbasis zorgen niet tevreden.

Pokken-toernooi

Het is een Tekken-game, maar met Pokemon-personages, moet ik nog meer zeggen? Het is net alsof Pokemon Stadium op de N64 zich samenvoegde met Tekken om het ultieme vechtspel te maken. Het is leuk en verslavend en heeft ook een behoorlijk diep bewegingssysteem.

Super Mario Galaxy

Het idee van Super Mario in de ruimte klinkt alsof Nintendo gewoon rietjes vasthoudt voor een nieuw Mario-spel. Super Mario Galaxy is echter geprezen als een van de beste Mario-games aller tijden, en terecht, want de fysica in het spel geeft een nieuwe dimensie aan platformen. Als je op zoek bent naar een platformgame met een nieuwe uitdaging, probeer Super Mario Galaxy dan, je zult er geen spijt van krijgen!

Xenoblade Chronicles X DDC

Misschien wel de beste JRPG beschikbaar op de Wii U Xenoblade Chronicles niet alleen heeft het in de diepte RPG en Battle-systemen, maar je kunt ook Mechs piloot. Er is ook een behoorlijke hoeveelheid personageaanpassing en het verhaal is verbazingwekkend. Het is ook van de makers van Baten Kaitos wat een behoorlijk geweldige JRPG was in de gamekubus.

Super Mario Maker

Nu je Super Mario Galaxy hebt voltooid, is het tijd voor jou om je eigen Mario-levels te maken. Met Super Mario Maker kun je de spelontwerper zijn, omdat je in staat bent 2D-Mario-niveaus te construeren zodat jij en je vrienden kunnen spelen. De enige voorwaarde is dat je de spellen moet kunnen voltooien voordat je ze uploadt zodat anderen ze kunnen spelen.

Dus als je jezelf als de ultieme Mario-speler beschouwt en in staat bent om het meest uitdagende Mario-niveau te creëren, dan zou je Super Mario Maker nu moeten oppikken. Als er Nintendo-spellen zijn die we in deze lijst hebben gemist, kun je ze in de reacties hieronder vermelden.

Handige & leuke Video’s
Welke spelcomputer moet je hebben en waarom? 

Welke spelcomputer moet je hebben en waarom? 

Welke spelcomputer moet je hebben en waarom?  Er zijn talloze spelcomputers beschikbaar op de markt en het is belangrijk om de juiste keuze te maken. Hieronder staan enkele van de meest populaire en geavanceerde spelcomputers die beschikbaar zijn. Waarom zou je...

Nieuws en tips over Pokemon Scarlet en Violet

Nieuws en tips over Pokemon Scarlet en Violet

Nieuws over Pokemon Scarlet en Violet Pokemon Scarlet en Violet liggen nog maar net in de schappen. Maar de eerste evenementen beginnen al voor deze Nintendo Switch game. Ongeveer een maand geleden om precies te zijn 18 November 2022 verscheen deze nieuwe Pokemon...

De top 10 spellen van de Nintendo DS

De top 10 spellen van de Nintendo DS

Top 10 spellen voor Nintendo 3DS De diversiteit aan titels die beschikbaar is voor de Nintendo 3DS is verbazingwekkend. De best beschikbare zijn rijk aan inhoud, met enorme verhalen en inventieve mechanismen die toewijding belonen om te beheersen. Onze top 10...

De allerbeste 10 games voor de Nintendo Switch

De allerbeste 10 games voor de Nintendo Switch

Een rijtje van 10 geweldige games voor de Switch Er zijn enorm veel games voor de Switch en wij begrijpen dat het lastig is om te kiezen, om deze rede hebben we voor u een rijtje met 10 games opgesomd.  Gegarandeerd geweldige games die zorgen voor een toffe ervaring...