Ring Fit Adventures Nintendo Switch game

Ring Fit Adventures is een Nintendo Switch game voor het hele gezin. De game is al wat jaartjes oud, aangezien hij 18 oktober ’19 is verschenen, maar dat mag de pret niet drukken. Het is een sports game waarbij je zelf bepaald hoe intensief je wil gaan trainen. Het leuke is dat er vershillende levels zijn en je opbouwend te werk kunt gaan. Daarnaast is het ook vele malen goedkoper als een abbo van een sportvereniging. Tevens kun je ook als het regent of hard waait gewoon lekker thuis bij de verwarming trainen.

De personages in de game zijn verschillend en dat maakt het ook wat leuker. Je kunt de ene keer een stoere man zijn en de andere keer een prachtige vrouw. Daarnaast wordt hij geleverd met een ring waarin je de controller kunt vastklikken. Deze heb je immers voor alle games nodig. Je kunt rennen en springen net als bij de sonic games. Niet op dezelfde snelheid, maar het komt er wel dichtbij in de buurt. Dit zorgt ervoor dat het ook voor kinderen een harstikke leuk spel is.

Afvallen met deze Nintendo Switch game

De Nintendo Switch game Ring Fit Adventures wordt door veel mensen gebruikt om af te vallen. Net als in de sportschool kun je elke keer een niveau hoger gaan. Hierdoor train je niet alleen je conditie, maar ook verbrandt je de nodige calorieën. Tevens is het ook met heel wat fun elementen. Zo’n game is vaak toch wat leuker als alleen naar de sportschool gaan. Daarnaast kun je hem spelen wanneer je wil, waardoor de drempel laag is. Afhankelijk van hoeveel je speelt en hoe vaak verbrandt je een x aantal calorieën. Dit kun je met een stappenteller of je smartphone vaak ook bijhouden.

Waar kun je deze game kopen?

Deze Nintendo Switch game is bij iedere winkel wel te koop. Ring Fit Adventures is zeker nog niet uit de tijd, want dagelijks gaan er nog tientallen exemplaren over de toonbank. Het is een spel wat je met het hele gezin kunt gebruiken. Je hoeft het dus ook maar een keer aan te schaffen en je kunt het met elkaar afwisselen. Je kunt immers allemaal je eigen profiel aanmaken.