Nintendo Switch stuur top 3

In onze Nintendo Switch stuur top 3 gaan wij het hebben over betaalbare sturen onder de 100 euro met de beste kwaliteit. Er is namelijk onderling nog wel wat verschil tussen de verschillende sturen. De een beschikt wel over trillingen, waar de ander juist weer draadloos werkt. Lees verder…

1. Hori Mario Kart deluxe racestuur

Het Nintendo Switch stuur van Hori is speciaal voor kinderen ontworpen in een Mario kart design. Alle knoppen die normaal op de controller zitten zijn ook aanwezig op het racestuur. Dit zorgt ervoor dat je alles hetzelfde blijft doen, op het fysieke sturen na dan. Daarnaast zitten er speciale flippers op voor het schakelen tijdens het racen. Dit is een stuk eenvoudiger en daardoor verbeter je met dit racestuur ook je prestaties.

2. Subsonic SuperDrive SV450

Als tweede Nintendo Switch Stuur hebben we de Subsonic SuperDrive SV450. Dit een betaalbaar stuur wat vele in huis hebben. Het grootste voordeel is dat hij met een bedrade verbinding werkt. Hierdoor heb je realtime bewegingen en dit zorgt er ook weer voor dat je meer gamebeleving krijgt.

Het stuur is 180 graden draaibaar, waardoor het dicht bij de werkelijkheid van een echt racestuur zit. Tevens beschikt hij over zuignapjes waarmee je hem makkelijk op een tafel of bureau kunt monteren. Hierdoor blijft hij stabiel staan en loop je ook geen risico dat hij omvalt. Daarnaast wordt hij ook nog eens geleverd met een 2delige pedalenset waardoor je ook kunt gas geven en kunt schakelen. De meeste mensen hebben een voorkeur hiervoor i.p.v. een 3delige pedalenset. De prijs is ook nog eens aantrekkelijk dus wat wil je nog meer?

3. Nano RS Nintendo Switch stuur

Het Nano RS Nintendo Switch stuur kun je bijna helemaal ronddraaien door de 270 graden kom je drie kwart. Dit zorgt er dus voor dat je dat echte racegevoel onder de knie krijgt. Het is daarnaast ook een stuur wat je voor consoles zoals de Xbox Series X en Playstation 5 kunt gebruiken. Door slechts in 1 stuur voor alle consoles te investeren, bespaar je niet alleen geld, maar ook nog eens ruimte. Het beste kun je hem met de zuignappen aan een tafel bevestigen. Dit is voor de meeste mensen een prettige houding. Daarnaast beschikt dit stuur ook over force feedback waarbij je met trillingen alert en op de baan weet te blijven. Een ander groot pluspunt is toch wel dat je zelf de gevoeligheid van de knoppen in kunt stellen. De een heeft behoefte aan souplesse waar de andere juist weer kiest voor de stugere toetsen. De kabel is 1,8 M lang en je moet dus wel altijd in de buurt van de console zijn. Maar verder kent dit racestuur geen minpunten.

 

Dit product is te koop bij :

bcc.nl (€94,97)
coolblue.nl (€110,00)