Nintendo Switch oplaadstation

Het Nintendo Switch oplaadstation is een onmisbaar item voor vele. Hiermee kun je namelijk niet alleen 2 controllers opladen, maar ook je console zelf. Je plaatst ze als ze leeg zijn of als je klaar bent met gamer in het vak waar ze horen. Dit werkt heel makkelijk, want je klikt het er als het ware in. Eventueel zou je ook 4 joy con controllers kunnen opladen. Op deze manier zitten de controllers ook vol als vrienden langskomen om te gamen. Tevens is er ook ruimte voor 10 Nintendo Switch games.

Hij beschikt over het zogenaamde PD control systeem qua stroomvoorziening en daarmee laad je de console en andere apparaten ook super snel op. Hij is geschikt voor zowel de Nintendo Switch alsmede de Nintendo Switch OLED. Voor het OLED model zit er ook een aparte schakelaar op. Deze zorgt ervoor dat hij ook beschermt is tegen krassen. Hij biedt dus meer ruimte als het origineel, maar je levert niet in op de kwaliteit. Je kunt ook met dit oplaadstation tot 4K weergave gaan op een televisie of monitor. Met de touch bediening schakel je in 1 klik van handheld naar TV/monitor.

Waarvoor kun je hem nog meer gebruiken ?

We zien ook veel dat het Het Nintendo Switch oplaadstation gekocht wordt omdat het originele dockingstation van Nintendo kapot is gegaan. Dit originele dockingstation is namelijk net zo duur, maar alleen geschikt voor de console zelf. Lees hier alles over het originele Nintendo Switch Dock station. Voor dezelfde prijs kun je dus ook ruimte creƫren waarmee je jouw controller kunt opladen. Bovendien kun je er ook 10 losse Nintendo Switch cassettes in kwijt.

Het oplaadstation kan ook worden ingezet als dockingstation waarmee je de Nintendo Switch of Nintendo Switch OLED verbind met de televisie. Tevens hoef je de controllers niet meer met een draad op te laden en kun je deze ook gewoon hierin plaatsen. In slechts 2 uur tijd zijn ze door de snellaad functie al helemaal vol. Daarnaast zit er een touchscreen op voor het aan en uitzetten van de functies. Als de controllers vol zitten kun je hem dus ook uitzetten om stroom te besparen.