Een Nintendo Switch joy con grip is een essentieel accessoire voor eigenaren van de populaire Nintendo Switch-console. Met deze grip kun je de afzonderlijke Joy-Con-controllers eenvoudig combineren en transformeren tot één geheel.

Verbeterde gameplay ervaring

Dankzij de Nintendo Switch joy con grip kun je genieten van een verbeterde gameplay ervaring. Door de controllers in de grip te plaatsen, krijg je een meer traditionele gamepad-achtige vormfactor die comfortabel in de hand ligt. Dat maakt het spelen van games op de Nintendo Switch veel prettiger, vooral bij langere speelsessies.

Dit zijn speciale houders voor de controllers van de Nintendo Switch. Ze maken het gamen nog leuker! Als je met vrienden samen speelt op je Nintendo Switch, is dat heel gaaf. Maar na een tijdje kunnen je handen pijn gaan doen van de kleine controllers. Met deze houders voor de controllers kun je comfortabel verder spelen! Je doet de controller heel makkelijk in de houder en kunt meteen beginnen.

Handleiding joy con controller in houder plaatsen

De vorm van de houder zorgt ervoor dat de controller fijner in je hand ligt. Ook zijn de bovenste knoppen nu beter te bereiken door extra knoppen op de houder. Er is een aparte houder voor elke controller, dus niemand hoeft zonder houder te zitten. Je kunt een controller aan deze set vastmaken om er één grote controller van te maken. Dit is superhandig als je race- of schietspellen speelt. Je kunt zowel de linker- als rechtercontroller aan deze set vastmaken. (De controllers zelf zitten niet bij deze set.)

Voordelen van deze houders:

  • De controllers zijn makkelijk in en uit de houders te halen.
  • Deze houders beschermen ook tegen vallen.
  • Met deze houders heb je 100% een leuke game-ervaring.

Makkelijker multiplayer-gaming

Een ander voordeel van de Nintendo Switch joy con grip is dat het zorgt voor een makkelijkere multiplayer-gamingervaring. Door de controllers te combineren, creëer je één controller die door meerdere spelers kan worden gebruikt. Hierdoor kunnen jij en je vrienden samen spelen zonder dat iedereen individuele controllers hoeft vast te houden.

Ondersteuning voor bewegingsbediening

De Joy-Con grip biedt ook ondersteuning voor de bewegingsbediening van de Joy-Con-controllers. Dit betekent dat je nog steeds kunt genieten van alle interactieve functies die de Joy-Con biedt, zoals het zwaaien, draaien en schudden van de controllers om acties in het spel uit te voeren.