Nintendo Online kopen – Tip van de sint 2022

Het is weer bijna Sinterklaas en daarom zullen wij ook iedere week een tip van de sint geven en dat is deze week Nintendo online kopen. Dit omdat het een betaalbare manier is om een cadeau te geven, maar natuurlijk valt er ook veel fun uit te halen voor de kid. Je hebt verschillende soorten abonnementen en voor diegene die er nog onbekend mee zijn raden wij het 3 maanden abonnement wat hieronder staat aan. Het is de manier om het maximale uit je Nintendo Switch games te halen.

Voor slechts €7,99 krijg je 3 maanden lang toegang tot honderden NES en SNES games. Bovendien kun je ook verschillende spellen in multiplayer stand spelen door lid te zijn van Nintendo. Daarnaast is er ook een super handige Nintendo Online app waarmee je op de hoogte blijft van het laatste nieuws zoals toernooien en evenmenten. Tevens kun je op deze manier ook (voice) chatten als je buiten de deur bent met teamgenoten of je vrienden die online zijn. Daarnaast zijn er ook verschillende games waarop je vanaf je telefoon kunt inloggen.

Een ander leuk punt is dat je leuke kortingen kan krijgen als lid. Deze lopen flink op en bovendien krijg je vaak ook korting op de nieuwste games, maar dan moet je ze wel digitaal aanschaffen. Ook kan het zijn dat je speciale in game voordelen voor een gereduceerde prijs kunt kopen. Soms wil Nintendo ook spellen uittesten voordat ze op de markt komen en ook dit kunnen de leden dan doen. Koop ook de Nintendo Switch Joy Con grip voor je controller voor nog meer gameplezier.

https://www.youtube.com/watch?v=dJHUM9lrrn0

Het verschil tussen 12 maanden bundels

Voor Nintendo online kopen zijn er 2 verschillende bundels te verkrijgen met ieder zo hun voor- en nadelen. Het is niet voor niets de tip van onze goede oude sint. Wij zullen de verschillende abonnementen hieronder met je doornemen.

Het standaard 12 maanden abonnement:
Het jaarabonnement is in vergelijking met het 3 maanden abonnement natuurlijk vele malen goedkoper. Als je het elke keer los zou gaan kopen dan ben je €31,96 kwijt, terwijl het nu maar €19,99 kost. Je kunt met dit abonnement een jaar lang back-ups maken, maar ook krijg je toegang tot honderden games die je kunt spelen. Bovendien profiteer je vaak ook van leuke acties en beta versies die je kunt downloaden. Jij mag dan als een van de eerste de games die nog uit moeten komen testen. Hierdoor ben jij altijd een van de eerste spelers in deze specifieke game.

De familiebundel:
De speciale familiebundel stelt je in staat om voor 8 gamers tegelijk hetzelfde abonnement te kopen. Normaliter kost dit voor 1 speler €19,99 en deze bundel kost slechts €34,99. Dit betekend dat als je er alles uit wil halen samen met gezinsleden en vrienden je slechts 4,38 per jaar kwijt bent. Alle spelers kunnen gewoon van dezelfde voordelen profiteren als het losse 12 maanden abonnement. Het enige verschil is dat je goedkoper uit bent.

 

Dit product is te koop bij :

bol.com (€7,99)
nedgame.nl (€7,99)

 

Dit product is te koop bij :

nedgame.nl (€19,99)
bol.com (€20,59)

 

Dit product is te koop bij :

bol.com (€35,99)
nedgame.nl (€37,98)

 

Dit product is te koop bij :

nedgame.nl (€19,99)
bol.com (€20,59)

 

Dit product is te koop bij :

bol.com (€35,99)
nedgame.nl (€37,98)