Gamestoel goedkoop top 3

In de gamestoel goedkoop top 3 nemen we verschillende gamestoelen onder de 300 euro onder de loep. Dit omdat het natuurlijk ook wel betaalbaar moet blijven. Je gebruikt deze speciale stoelen vaak om ervoor te zorgen dat je wat comfortabeler zit. Echter heeft het ook een ander bijkomend voordeel en dat is dat je minder last krijgt van spierpijn of krampen. Er zijn in Nederland veel gamers die last hebben van een rug en echt baat hebben bij deze game chairs. Ook mensen met chronische rugklachten hebben hier baat bij. En zo kunnen we nog tientallen voordelen meer opnoemen.

1. Trust GXT 701 Ryon gamestoel rood

Op de eerste plek in onze gamestoel goedkoop top 3 staat de Trust GXT 701. Deze betaalbare stoel wordt door diverse webwinkels aangeraden als beste keuze. Bovendien beschikt hij ook over tientallen goede reviews van gebruikers. Het grote voordeel is toch wel dat je de rugsteun tot 45 graden kunt kantelen. Dit zorgt ervoor dat je precies de goede houding hebt. Niet alleen voor het comfort, maar ook voor je spieren. Zo zijn spierklachten tijdens het gamen verleden tijd. Daarnaast zijn de armleuningen dik bekleed waardoor je arm goed uit kan rusten.

Als je eenmaal hieraan gewend bent dan wil je niet meer anders! Trust heeft ook goed nagedacht over de wielen. Zij hebben gekozen voor dubbele wielen. Deze zijn namelijk op alle ondergronden te gebruiken en dat is dan ook de reden dat hij zo hoog wordt beoordeeld. Tevens is hij verkrijgbaar in verschillende kleuren. Naast rood zien we ook met regelmaat de stoel in een witte of zwarte kleur online te koop komen. Het is een van de beste gamingstoelen voor de Playstation 5, Xbox Series X en andere consoles. Hij beschikt namelijk over een sterk frame waardoor de levensduur ook vele malen langer is.

2.Trust GXT 708R Resto Gaming Stoel Rood

Op nummer 2 in onze gamestoel goedkoop top 3 staat het nieuwere model van trust namelijk de 708R Resto. Voor een paar tientjes meer krijg je natuurlijk ook wat extra. Hij beschikt namelijk over kussens voor de onderkant van je rug, maar ook voor je nek. Deze kun je zelf erop zetten, maar als je het niet fijn vindt ook er afhalen. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van een gasveer. Hierdoor kunnen ook mensen met een paar kilotjes meer de stoel gebruiken. Het maximale gewicht is daarmee verhoogd naar 150 KG. Tevens is een ander voordeel van de gasveer dat ook iets langere mensen deze stoel kunnen gebruiken.

Voor mensen die maximaal 1 meter 95 zijn is dit niet alleen de goedkoopste, maar ook een van de beste gamingstoelen van 2022. Tevens kun je hem niet alleen in de hoogte verstellen, maar ook de rugleuning naar achter kantelen. Je hebt altijd wel even een momentje dat je even tot rust wil komen en lekker helemaal achterover wil kunnen liggen. Tevens is het ook erg fijn dat je de armleuning qua hoogte kunt verstellen. Daarnaast is hij voorzien van kunstleer qua afwerking wat er niet alleen luxe, maar ook stoer uitziet! Eventueel is hij ook verkrijgbaar in de kleuren zwart en blauw.

3. DXRacer Formula gamestoel goedkoop zwart/wit

Als laatste in de gamestoel goedkoop top 3 staat de DXracer Formula zwart/wit. Qua model zie je al meteen een verschil en dat is dat hij een stuk dunner is. Als je regelmatig de stoel verplaatst is dat wel fijn, aangezien een dunner model ook minder weegt. Ook deze gamingstoel beschikt over kussens voor de nek en de rug die je kunt gebruiken of weghalen. Een ander groot voordeel is dat deze stoel net iets verder naar achteren gaat. Om precies te zijn tot maximaal 145 graden, wat meer als voldoende is. Eventueel kun je zelfs de hoogte van het kussen zelf bepalen.

Hij is niet alleen te gebruiken voor mensen die gamen achter een TV maar ook voor de mensen die aan een bureau gamen. Je bepaald namelijk zelf de hoogte, dus als je op de computer verder gaat gamen of chatten dan kun je dit weer bijstellen. Hij heeft een iets luxere uitstraling en dit past ook een stuk beter in een modern interieur. Bovendien is hij niet alleen te gebruiken voor gamers tot 1 meter 80, maar ook voor mensen die 1 meter 45 zijn. Hiertussen kan hij namelijk op zijn best geschakeld worden. Hij is iets duurder als die van trust, maar dat komt omdat er synthetisch leer wordt gebruikt en dat verschil voel je ook wel.