Top 3 Nintendo Swtich game aanbiedingen Oktober 22

In de Top 3 Nintendo Swtich game aanbiedingen Oktober 22 nemen we de beste aanbiedingen van de maand met je door. Het valt ons op dat er honderden games bij verschillende winkels in de actie zijn. Daarom hebben wij ervoor gekozen om een mix te maken voor jong en oud. Dit zodat er voor iedereen ook iets leuks tussen zit.

1. Bravely Default II – nintendo switch

In onze Top 3 Nintendo Swtich game aanbiedingen Oktober 22 komen we als eerste uit bij Bravely Default II/. Dit is een game die vol gevechten zit, maar er zit ook een goede verhaallijn in. Het heeft zelfs wel iets weg van Final Fantasy. Je team bestaat in het begin uit vier mensen en gedurende het spel zal dat ook zo blijven. Er is meer als 60 uur voor nodig om het verhaal uit te spelen gemmideld gezien. Dus je krijgt echt wel waar voor je geld.

Het leuke is dat je juist door dorpjes heengaat i.p.v. altijd die grote steden. Dit zorgt ook wel echt voor karakter en vooral ook veel nieuwe avonturen. De dorpjes zijn allemaal in de ban van diamanten en diverse magische machten. Het is aan jou om deze uit te schakelen. Als dit lukt dan verdien je de diamant en uiteindelijk zul je ze allemaal moeten verzamelen om tot het epische gevecht met de eindbaas te komen.

2. Scribblenauts Showdown Nintendo Switch game aabiedingen Oktober 22

Scribblenauts Showdown is een van de Nintendo Switch game aabiedingen Oktober 22 die met recht op nummer 2 staat in de top 3. Het is een echte kindergame die boordevol zit met zogenaamde minigames. Dit zijn er meer als 20 die ervoor zorgen dat er genoeg variatie is om het voor de kinderen spannend te houden.

Eventueel kun je deze Nintendo Switch game ook met 4 vrienden of online spelers spelen. Daarnaast zijn er ook de nodige fantasierijke voertuigen die je gedurende het spel gaat besturen. Natuurlijk vinden kinderen het erg belangrijk om er goed uit te zien, en daarom kan je kiezen uit honderden uiterlijke upgrades. Daarnaast is er ook nog een Sandbox wereld waar je zelf of samen met je vrienden je eigen creaties tot leven kan brengen.

3.Mario + Rabbids Kingdom Battle – Gold Edition – Switch

Mario + Rabbids Kingdom Battle is al een game die 5 jaar op de markt is, maar toch staat hij in onze Nintendo Switch game aanbiedingen top 3. Dit omdat je maar zelden ziet dat een Super Mario game zo gigantisch wordt afgeprijsd. Het bekende paddenstoelenrijk waar bijna alle Mario avonturen zich afspelen is helemaal uit elkaar gevallen. Dit komt door de kracht van een magische vortex en samen met je vrienden moet jij dit weer gaan herstellen. Hierbij zal je team bestaan uit bekende personages zoals Mario, Lugi en Peach, maar ook de Rabbids spelen een grote rol in dit verhaal.

In totaal zijn er 4 werelden waarin je kunt spelen die ieder vol zitten met tientallen spannende levels om uiteindelijk te strijden in een baasgevecht. Daarnaast zijn er ook veel puzzels die je moet oplossen tijdens je reis, en deze prikkelen je brein nog meer als de gevechten. Voor de mensen die goed willen nadenken is er de turn based gameplay. Hierbij kun je iedere zet en positie tot in de perfectie uitwerken.

Daarnaast kan je het verhaal ook in de co-op stand samen met vrienden, kennissen of andere spelers spelen. Ook hier heb je weer de volledige controle over hoe makkelijk of moeilijk je het wil hebben. In totaal zijn er 3 standen waaruit je kunt kiezen, dus je zou ook iedere stand als een verhaallijn iedere keer opnieuw weer kunnen spelen.

 

Dit product is te koop bij :

nedgame.nl (€18,00)
bol.com (€44,99)

 

Dit product is te koop bij :

nedgame.nl (€8,00)
bol.com (€9,99)

 

Dit product is te koop bij :

nedgame.nl (€28,00)
bol.com