Switch games on Black Friday

Ook in 2022 zijn er weer verschillende Switch games on Black Friday in de sale. Dit jaar begint het allemaal even wat eerder als dat we gewend zijn. Bovendien zijn er ook winkels die wat langer doorgaan met de acties. Momenteel worden er dagelijkse nieuwe Nintendo Switch games en andere leuke Nintendo Switch hardware toegevoegd.

1. My Universe: School Teacher

Als eerste komen we bij My Universe: School teacher in de lijst met Switch games on Black Friday. In dit spel kun je eindelijk eens zelf les geven aan de kinderen in de klas. Hierbij heb je de volledige controle over het lesprogramma, maar denk ook goed aan de motivatie van de studenten. De motivatie zorgt er namelijk voor dat ze beter presteren. Je kunt zelf kiezen wel vak je ze wil gaan leren. Bovendien kun je ook het logo ontwerpen van de school en de school zelf een unieke naam geven. Daarnaast zijn er natuurlijk ook schoolfeesten die je kunt organiseren. Bovendien is het ook mogelijk om met jouw klasse aan wedstrijden deel te nemen. Zo kun je hun kennis op de proef stellen en de beker mee naar huis nemen.

2. My Universe: Green Adventure Farmer’s Friends

Op de tweede plek in onze Switch games on Black Friday lijst zien we My Universe: Green Adventure Farmer’s Friends. Heb jij groene vingers en wil je biologisch te werk gaan, dan is dit jouw game. Je kunt verschillende gewassen verbouwen en zodra deze klaar zijn kun je ze ook verkopen. In het dorp wat vlakbij de boerderij is heb je namelijk een eigen kraampje waar je dit kunt gaan verkopen. Het geld wat je hiermee verdient kan je weer gebruiken voor het breiden van je assortiment of het kopen van dieren. Je blaast de oude boerderij nieuw leven in en naarmate het spel vordert zul je steeds groter gaan worden. Daarnaast kun je de huidige boerderij ook opknappen met verschillende upgrades.

3. Story of Seasons: Pioneers of Olive Town

Als laatste bij de Switch games On black Friday komen we uit bij Story of Seasons: Pioneers of Olive Town. Je kruipt in de rol waar je opa jouw vroeger al het liefste in zou zien, namelijk een boer. De oude boerderij van je opa moet nog wel opgeknapt worden, want hij is totaal verwilderd geraakt. Om dit te kunnen opknappen moet er ook geld verdiend worden. Het is dus ook nodig dat je bijvoorbeeld wat dieren aanschaft. Echter kun je er ook voor kiezen om gewassen te gaan verbouwen. Naarmate je meer geld verdiend kun je ook nieuwe gebouwen aanschaffen of de huidige vernieuwen. Kortom dit gaat voor maandenlang speelplezier zorgen!

 

Dit product is te koop bij :

nedgame.nl (€29,99)
bol.com

 

Dit product is te koop bij :

nedgame.nl (€22,00)
bol.com (€30,00)

 

Dit product is te koop bij :

bol.com (€26,00)
nedgame.nl (€28,00)