Sonic Frontiers voorproefje Nintendo Switch

Er is weer een gloednieuwe trailer verschenen van de Nintendo Switch Game Sonic Frontiers die op 9 November in de winkels en webshops gaat liggen. Het belooft echter wel een ware kaskraker te worden. Je zag in de eerste trailer namelijk al dat Sonic sterker en sneller is als ooit tevoren. Daarnaast heeft het in die tientallen jaren niet stil gestaan en dat zie je toch ook wel aan de grafische elementen. Je ziet namelijk dat het in de hoogst haalbare kwaliteit anno 2022 is gemaakt.

Bovendien zit het klassieke element van Sonic en het rennen voor het verzamelen van de ringen er nog volop in. Desalniettemin zien we toch wel dat er ook meer baasgevechten zijn. Tevens zijn er ook verschillende open gedeeltes die je kunt spelen waarbij je voorwerpen of andere upgrades kunt vrijspelen. Ook Dr. Eggman is natuurlijk weer van de partij. Tevens zien we dat het zowel in de zomer als de winter afspeelt. En daarnaast zien we ook de invloed van robots die we vandaag de dag steeds meer gaan zien. wat toch wel het meest gave is om te zien is de gouden vorm van Sonic the Hedghog.

Wat kunnen we verwachten

Sonic Frontiers zal zich grotendeels afspelen in Cyberspace en dat betekend dat het een gloednieuw en modern verhaal wordt. Natuurlijk is er wel een element hetzelfde gebleven en dat is dat alles zich afspeelt in een 3D wereld. Dit hoort bij het karakter en het verhaal. Daarnaast wordt voor het eerst in de geschiedenis ook gebruik gemaakt van optionele missies. Deze zijn niet verplicht, maar daarmee kun je wel weer extra ringen verdienen. Deze ringen heb je uiteindelijk hard zat nodig voor de baasgevechten.

Ook zijn er veel puzzels in het spel verborgen die het natuurlijk extra leuk maken voor de jongere generatie. In totaal zijn er 5 eilanden waarop de verhalen zich afspelen. Je kunt hierbij de level volgen, maar ook zijn er flink wat gedeeltes open wereld waar je doorheen kunt wandelen. Kortom het beloofd veel en we zijn benieuwd naar jullie ervaringen!